Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek meddig elfogadható...

Szerintetek meddig elfogadható, hogy egy kislány az apukájával fürödjön?

Figyelt kérdés
Lányom 4,5 éves,és sokszor kéri apát,hogy együtt fürödjenek a kádban,közbe játszanak.Szerintetek még ez belefér?és ha igen,meddig?
2016. jan. 17. 08:08
 1/10 anonim válasza:
77%
ennyi idősen még lehet
2016. jan. 17. 08:14
 2/10 anonim ***** válasza:
15%
en ugyan nem vagyok egyutt furdes ellen ha anyarol es gyerekeirol van szo de 4 ev feletti gyerek mar ne furodjon az apjaval szerintem. kb 3 eves kornal huznam meg a hatart es persze addig is furdoruhaban..
2016. jan. 17. 08:15
 3/10 anonim ***** válasza:
35%
En sosem fürödtem eg a itt a gyerekemmel -nő vagyok és lányom van- és az apja sem. Semmi értelmét nem láttam soha, nem értettem mire jó. Ennyinidosen meg egyáltalán nem kellene.
2016. jan. 17. 08:23
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Én heti 2x láttam az apukámat esténként is (vendéglátóipar...) így elég sokáig volt, hogy legalább egyszer együtt fürödtünk.

Felnőttként én se tartom normálisnak, de gyerekként semmi bajom nem volt vele és igazából nem kaptam lelki törést, amiért láttam apámat pucéran. Sok családban normális egymás előtt meztelenkedni, így ha ezzel a részével van a baj, arra nem tudok mit mondani.

Ha a higiéniai részével, akkor soha senki ne fürödjön együtt a gyerekkel.

2016. jan. 17. 08:50
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

Ameddig a gyerek keri ...

Lesz majd egy idopont mikor mar nem akarja de addig miert ne ?

Am meg a furdogatyaban egyutt furdes ???:-D

2016. jan. 17. 09:16
 6/10 anonim ***** válasza:
24%
igen szoktak javasolni hogy egyutt furdes furdoalaoban tortenjen mert a kicsik erekenyek a fertoesekre (nem.nemi betegsegre gondolok egy normal munkahelyi wczes soran is barmit ossze lehet szedni) nem csak a furdonadrag ajanlott - mind az anyanak mind az apanak - hanem a furdest megelozoen lezuhanyozni. olvass utana.
2016. jan. 17. 09:40
 7/10 anonim ***** válasza:
58%

Amíg a gyerek kéri, és nem zavarja, miért ne?

Semmi baja nem lesz tőle. És igen, apának fütyije van. És akkor összedől a világ, ha látja? Nevetséges ezen így fennakadni. Teljesen természetes dolog.

2016. jan. 17. 09:43
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
Mert a fürdőgatya megakadályozza, hogy a vízben terjedjenek a baktériumok? Ma is "tanultam" valami fontosat! :-D
2016. jan. 17. 09:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nàlunk fordìtva van, a kisfiam rendszeresen bemàszik mellém a kàdba (4 éves múlt), ha akarom, ha próbàlom lebeszélni, mert mondjuk sietnék. Vagy képes 10 percig hisztizni, hogy fürödjek vele.

Szerintem amìg egyik felet sem zavarja, addig normàlis

2016. jan. 17. 10:35
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.A lányom kifejezetten szeret velünk együtt fürdeni.Ilyenkor játék van,meg pocsolás,beszélgetés.

A fertőzéseket nem értem...alap,hogy ha baja lenne nem engedném de sose volt.Egy strandon több mindent össze lehet szedni szerintem.

2016. jan. 17. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!