Nagyon kivagyok már rá, mit tegyek?
amikor ilyet csinál, említsd meg neki, ne hagyd szó nélkül, mint eddig!
Kompromisszumot ajánlanék vagy lemond erről a figyelemfelkeltős nyafis dologról, vagy otthagyod, mert hidd el, nagyon nehéz lelki szemetesnek lenni, pláne, ha az másik csak kamuzik, a magad érdekében hagyd ott, ha nem hagyja abba. Később csak rosszabb lesz, akor már nem csak a mellével lesz baja, hanem mert hangosan csöpög az eső, nyikorog az ajtó, reggel túl sápadt a kedvenc blúzához stb... Ne hagyd magad!!
ismerős helyzet...
A barátnőm elég negatív típus és meg pont az ellenkezője, nagyon pozitív vagyok, ahol ő óriási problémát lát én ott vagy a megoldást keresem, vagy messze nem látom a problémát...
Az elején nekem is nehéz volt ezeket kezelni, hisz mit tegyek olyan dologgal ami nem létezik? Konkrétan ő elefántot lát én bolhát sem...én ignorálom, vagy valami egyszerű dologgal lereagálom, nem tudok jobbat tenni, mert nem akarok olajat önteni a tűzre...persze az sem tetszik neki, ha én "nem látom olyan súlyosnak a dolgot mint ő", de attól még így van...
meg kell tanulni figyelmen kívül hagyni a jelentéktelen dolgokat, mert beleőrülsz a végén! szerintem ilyen helyzetben nem jó olyan irányba változni, hogy te is meglátod mindenben a problémát...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!