Mit tegyek?! Egyszerűen kivagyok! Valaki segítsen!
Nagy gondba vagyok... Van egy elvileg LB-m, de én már lassan nem tekintem annak... Nemtudom mit csináljak...
A problémáim vele kapcsolatban:
-állandóan veszekszik
-durcàs (de ezt még elfogadom)
-mindig leutánoz (pl: 1.5 éve kaptam egy hörit, erre nrkinis kellett rögtön, vettek is. Aztán egy féléve kaptam egy fejhallgatót erre neki is kellett egy pedig mielőtt megkaptam pont mondta hogy neki annyira nem kéne...)
-mindig irigy a sikereimre pedig én mindig vele örülök hogyha neki sikere van!
- ha őszintén mondok neki valamit ami mondjuk a ruhájával kapcsolatos - pl: nem annyira jo vagy ilyesmi - akkor megsértődik...( Pedig elvileg a barátok mindig őszinték!!!)és amit meg ő megsértődik de amit ő mond azon nehogy megsértődjek... -.-
Mit tegyek? Már utaltam rá mondtam is neki hogy ne csinálja de semmi változás... Valaki segítsen kérem mert nem bíron tovább!!!
Hány évesek vagytok?
"LB-m"..Úristen..Mi a francnak kell mindent agyon rövidíteni? Többet élsz, ha rövidíted, vagy mi?
Nos, szerintem (valószínű ezért le fognak pontozni, mert ilyenekért mindig lepontoznak) Csak olyan akar lenni mint Te. Irigy rád, de ne mond a szemibe azért.
-állandóan veszekszik ---okkal?
-mindig leutánoz (pl: 1.5 éve kaptam egy hörit, erre nrkinis kellett rögtön, vettek is. Aztán egy féléve kaptam egy fejhallgatót erre neki is kellett egy pedig mielőtt megkaptam pont mondta hogy neki annyira nem kéne...) --- lehet, hogy megszerette a hörcsögöd, és a fülhalgatót meg irigyelte
-mindig irigy a sikereimre pedig én mindig vele örülök hogyha neki sikere van! ---ez egy tulajdonság, ne akard ezt megváltoztatni (vagyis jobb ha nem teszed)
- ha őszintén mondok neki valamit ami mondjuk a ruhájával kapcsolatos - pl: nem annyira jo vagy ilyesmi - akkor megsértődik...( Pedig elvileg a barátok mindig őszinték!!!)és amit meg ő megsértődik de amit ő mond azon nehogy megsértődjek... -.- ---senki se viseli jó szivvel a kritikát. :S
Mit tegyek? Már utaltam rá mondtam is neki hogy ne csinálja de semmi változás... Valaki segítsen kérem mert nem bíron tovább!!! --- szerintem beszélj vele, kérdezd meg, hogy miért akart pont utánnad fülhallgatót, meg ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!