Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek?! Egyszerűen...

Mit tegyek?! Egyszerűen kivagyok! Valaki segítsen!

Figyelt kérdés

Nagy gondba vagyok... Van egy elvileg LB-m, de én már lassan nem tekintem annak... Nemtudom mit csináljak...

A problémáim vele kapcsolatban:

-állandóan veszekszik

-durcàs (de ezt még elfogadom)

-mindig leutánoz (pl: 1.5 éve kaptam egy hörit, erre nrkinis kellett rögtön, vettek is. Aztán egy féléve kaptam egy fejhallgatót erre neki is kellett egy pedig mielőtt megkaptam pont mondta hogy neki annyira nem kéne...)

-mindig irigy a sikereimre pedig én mindig vele örülök hogyha neki sikere van!

- ha őszintén mondok neki valamit ami mondjuk a ruhájával kapcsolatos - pl: nem annyira jo vagy ilyesmi - akkor megsértődik...( Pedig elvileg a barátok mindig őszinték!!!)és amit meg ő megsértődik de amit ő mond azon nehogy megsértődjek... -.-

Mit tegyek? Már utaltam rá mondtam is neki hogy ne csinálja de semmi változás... Valaki segítsen kérem mert nem bíron tovább!!!

2014. júl. 18. 07:59
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Hehehe... Bocs hogy kinevetlek, de ugy talalod, mintha a vilag dolt volna ossze. Feltetelezem 11-12 eves lany lehetsz. A lenyeg az, hogy ha ilyen problemak vannak, akkor nem egeszen LB. Viszont ennyi idosen meg nagyon sokat fog valtozni a jelleme. Figyelj oda ilyenekre, hogy ne mindig legyel oszinte, es ne mondj neki tul sok bizalmasat. Probald meg kezelni a sertodeseit egy kis kozonnyel, es ha latja, hogy teged nem zavar, hogy megsertodik, akkor majd talan elhagyja. Az meg, hogy utanoz, az nem baj, inkabb orulj neki, hogy rad akar hasonlitani. Egyebkent egy fejhallgato nem siker, hanem egy eszkoz. Bizonyara orulsz neki, ami nem is baj, de az erteke csupan annyi, amennit a szuleid kifizettek erte. Se tobb se kevesebb.
2014. júl. 18. 08:06
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Hány évesek vagytok?

"LB-m"..Úristen..Mi a francnak kell mindent agyon rövidíteni? Többet élsz, ha rövidíted, vagy mi?

2014. júl. 18. 08:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Nos, szerintem (valószínű ezért le fognak pontozni, mert ilyenekért mindig lepontoznak) Csak olyan akar lenni mint Te. Irigy rád, de ne mond a szemibe azért.

-állandóan veszekszik ---okkal?

-mindig leutánoz (pl: 1.5 éve kaptam egy hörit, erre nrkinis kellett rögtön, vettek is. Aztán egy féléve kaptam egy fejhallgatót erre neki is kellett egy pedig mielőtt megkaptam pont mondta hogy neki annyira nem kéne...) --- lehet, hogy megszerette a hörcsögöd, és a fülhalgatót meg irigyelte

-mindig irigy a sikereimre pedig én mindig vele örülök hogyha neki sikere van! ---ez egy tulajdonság, ne akard ezt megváltoztatni (vagyis jobb ha nem teszed)

- ha őszintén mondok neki valamit ami mondjuk a ruhájával kapcsolatos - pl: nem annyira jo vagy ilyesmi - akkor megsértődik...( Pedig elvileg a barátok mindig őszinték!!!)és amit meg ő megsértődik de amit ő mond azon nehogy megsértődjek... -.- ---senki se viseli jó szivvel a kritikát. :S

Mit tegyek? Már utaltam rá mondtam is neki hogy ne csinálja de semmi változás... Valaki segítsen kérem mert nem bíron tovább!!! --- szerintem beszélj vele, kérdezd meg, hogy miért akart pont utánnad fülhallgatót, meg ilyenek

2014. júl. 18. 08:08
 4/6 anonim ***** válasza:
A barátnőd azt nem szereti benned, hogy sötét vagy, nagyon.
2014. júl. 18. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mind 2 oldalon lehetne változtatni, veled és vele kapcsolatosan is, ez nem barátság.
2014. júl. 18. 13:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Megértem a helyzetedet. Ha nem látsz már arra lehetőséget,hogy újra jóban legyetek akkor egyszerűen mond a szemébe az igazságot még akkor is ha nem ez a legkíméletesebb módja, vannak olyan személyek akik csak ilyen sokk után tudnak újra "normálisak" lenni. Ha ez nem válik be akkor szervezz egy csajos napot és menjetek el vásárolni és lelkizzetek egy kicsit hátha megérti, és ráeszmél arra,hogy ezt nem folytathatja.
2014. júl. 18. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!