Mivel tudnám meggyőzni arról, hogy adjon még egy esélyt?
Aki nem fogad el annak, aki vagyok, az nem barátom. Persze nekem nincs olyan nagy bűnöm, amit mindenképpen meg kellene változtatni, mert tönkreteszem vele magam vagy másokat.
Miben akartad megváltoztatni?
drogozott, alkoholizált, kapcsolatban állt az alvilággal, árulta a testét...?
Sok tanácsot kaptál már a korábbi kérdéseidre, nem tudom, minek újra és újra feltenni.
1. Ez a hajó már elúszott, ha fejreállsz sem lesz belőle barátság, pláne miután te is beálltál a feleség melletti barátnők sorába a "baráti pettinggel". Ez még mindig minden, csak NEM barátság.
2. Az lehet, hogy okos és értelmes emer, de ettől függetlenül egy öntelt hulladék, bár te sem lehetsz sokkal értelmesebb, ha egy ilyen alak "barátságára" vágysz.
Legalább ne alázkodj meg még jobban, ha már egyszer nem akar megbocsátani.. Vannak sokkal normálisabb emberek a világon, talán velük kellene barátkoznod, hogy végre legyen fogalmad arról, milyen egy valóban értékes ember.
Az előzőhöz még, csak hogy a többiek is lássák az előzményeket. Volt még erről kérdés, de azt nem találtam meg.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Nem fog megváltozni, és neked sem ilyen hulladékokkal kellene barátkozni.
A neje remélem, ugyanazt csinálja, amit ő. A gyerekeinek meg remélem, van gerincük, és normálisabb felnőttek lesznek.
"Helyre lehet egyáltalán az ilyesmit hozni?"
Az "elárulás" milyenségétől függ.
Öntörvényű embereket sosem szabad megváltoztatni,szóvá tenni a dolgokat.
Bár,hogy elárultad bosszúból nem volt szép dolog.
Szerintem hagyjad ezt a "barátságot"
Mit akarsz egy ilyen embertől?
Szerinted megérdemli egyáltalán?
Miért nem csak el akarod felejteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!