Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mivel tudnám meggyőzni arról,...

Mivel tudnám meggyőzni arról, hogy adjon még egy esélyt?

Figyelt kérdés
Nagyon megbántottam, "elárultam" a legjobb barátomat, már hosszabb ideje kérlelem, hogy adjon egy esélyt ennek az egésznek, de ma reggel (is) azt mondta, hogy "ezek után nincs miről beszélnünk..." és lerakta a telefont... :( Mit csináljak? Kérleljem tovább? Vagy várjak? Helyre lehet egyáltalán az ilyesmit hozni?
2016. febr. 11. 12:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Pedig már elvesztetted. Törődj bele, és tanulj az esetből.
2016. febr. 11. 12:59
 12/20 anonim ***** válasza:

Aki nem fogad el annak, aki vagyok, az nem barátom. Persze nekem nincs olyan nagy bűnöm, amit mindenképpen meg kellene változtatni, mert tönkreteszem vele magam vagy másokat.

Miben akartad megváltoztatni?

drogozott, alkoholizált, kapcsolatban állt az alvilággal, árulta a testét...?

2016. febr. 11. 13:00
 13/20 A kérdező kommentje:
Például szerettem volna, ha több időt/energiát szentel a barátságunknak, mert meglehetősen egyoldalú volt... És próbáltam elmagyarázni Neki, hogy nem jó, hogy az emberi kapcsolataiban folyamatosan színjátékot játszik... de tényleg... például az élettársa mellett van jó néhány "barátnője..." és akkor utána Ő ad pl. párkapcsolati tanácsokat a gyerekeinek... póker arccal... Ő azzal jött, hogy Neki teljesen jó így, őt mindenki szereti, csak én vagyok a rossz... mondtam Neki, hogy persze, hogy szeretik, ha kb. semmit nem tudnak Róla... Én nagyon "mélyen" megismertem és annak ellenére is ragaszkodtam hozzá... csak próbáltam felhívni a figyelmét arra, hogy pl. nem jó, ha egy "látszat világban" éli az életét... :(
2016. febr. 11. 13:06
 14/20 A kérdező kommentje:
Vannak fura ügyei pl. a munkájából adódóan is, ezeket nem szeretném részletezni... Összességében egy nagyon okos, értelmes ember, de hihetetlenül önfejű, öntörvényű is... Én csak jót akartam Neki és végül kölcsönösen nagyon megbántottuk egymást... :(
2016. febr. 11. 13:08
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Sok tanácsot kaptál már a korábbi kérdéseidre, nem tudom, minek újra és újra feltenni.

1. Ez a hajó már elúszott, ha fejreállsz sem lesz belőle barátság, pláne miután te is beálltál a feleség melletti barátnők sorába a "baráti pettinggel". Ez még mindig minden, csak NEM barátság.

2. Az lehet, hogy okos és értelmes emer, de ettől függetlenül egy öntelt hulladék, bár te sem lehetsz sokkal értelmesebb, ha egy ilyen alak "barátságára" vágysz.

Legalább ne alázkodj meg még jobban, ha már egyszer nem akar megbocsátani.. Vannak sokkal normálisabb emberek a világon, talán velük kellene barátkoznod, hogy végre legyen fogalmad arról, milyen egy valóban értékes ember.

2016. febr. 11. 13:33
 16/20 anonim ***** válasza:

Az előzőhöz még, csak hogy a többiek is lássák az előzményeket. Volt még erről kérdés, de azt nem találtam meg.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

2016. febr. 11. 13:43
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog megváltozni, és neked sem ilyen hulladékokkal kellene barátkozni.

A neje remélem, ugyanazt csinálja, amit ő. A gyerekeinek meg remélem, van gerincük, és normálisabb felnőttek lesznek.

2016. febr. 11. 14:06
 18/20 anonim ***** válasza:

"Helyre lehet egyáltalán az ilyesmit hozni?"

Az "elárulás" milyenségétől függ.

2016. febr. 11. 16:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Öntörvényű embereket sosem szabad megváltoztatni,szóvá tenni a dolgokat.

Bár,hogy elárultad bosszúból nem volt szép dolog.

Szerintem hagyjad ezt a "barátságot"

2016. febr. 12. 09:11
 20/20 anonim ***** válasza:

Mit akarsz egy ilyen embertől?

Szerinted megérdemli egyáltalán?

Miért nem csak el akarod felejteni?

2016. febr. 14. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!