Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ennek mennyi esélyt adtok ennek az elméletnek?
Ha ilyen társkeresős oldalon ráírnék egy 30 körüli hölgyre? Vagy a másik, hogy mondjuk 30-nak állítanám be magam esetleg? Megspékelném azzal, hogy mondjuk nagyon igényesen felöltöznék egy pár jó képig, hogy a szimpátiát kivívjam legalább vizuálisan.
20 éves vagyok, kb 23-25-nek nézek ki. Legfeljebb rámondom, hogy jól tartom magam.
Ne kövezzetek meg, ez egy ki nem próbált elmélet. Ti hogy látjátok a realitás talaján állva?:)
Annyira nem terveznék hosszú távra. Sajnos a hosszútávú kapcsolatokat egyszerűen nem bírom elviselni. Inkább rövidebbeket preferálom, 3-4 hónap, de az alkalomszerű jelenségek sem jelentenek gondot.
#4: Ezek a dolgok jobban pörögnek abban a korosztályban?
Valami nagy baj van a kognitív képességeimmel, de se azt nem értem, hogy mi az elmélet, se azt, hogy mi a kérdés.
Azt akarod kérdezni, hogy ha 30-nak hazudod magad, és menő ruhákban fényképezkedsz, akkor alkalmi kufircra fel tudsz-e szedni 30-as nőket? Szerintem simán, még ekkora cirkusz sem kell hozzá.
#6: Igen. Személyit nem tudok újat gyártani. Keresnék alibiket meg egy jó sztorit gyártanék. Néhány hónapra ezzel kihúznám. Aztán a lelépést úgy állítanám be, hogy igazából senki sem tehet semmit, senki ne haragudjon senkire. Elsimítanám.
#7: Elnézést, ha kicsit össze-vissza vagyok. De nem gondoltam/gondolnám, hogy ennyi is elég lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!