Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 22 évesen még mindig rosszul...

22 évesen még mindig rosszul érzem magam egy barát miatt?

Figyelt kérdés

Középiskolában volt egy nagyon jó barátom, nem haverom, hanem barát. Nem csak suliban találkoztunk, hanem együtt jártunk kondiba és bilizni is, jó sokszor.

Ő elköltözött érettségi után, megbeszéltük, hogy tartjuk a kapcsolatot, erre ő önmagától soha nem kezdeményezett semmit. Se beszélgetést se azt, hogy találkozzunk.

Ezek a dolgok nagyon rosszul estek, de még nem akartam elfogadni, hegy vége a barátságunknak.

Azóta én is abban a városban élek ahol ő (egyetemre járok) de csak 1x találkoztunk még akkor amikor felköltöztem, ráadásul azt a találkozót is én szerveztem, ő csak annyit akart megtudni (ez egyébként furcsa is volt) hogy milyen szakon tanulok, hol lehet azzal elhelyezkedni és hogy mennyit lehet ezzel keresni, de ő egy szóval sem említette, h összefuthatnánk. Mindegy, én szerettem volna és így is lett. Furcsa volt vele megint összefutni, elvégre egy elég fontos ember volt ő nekem, tényleg barátomként tekintettem rá.

Meg is lepődtem mert amikor találkoztunk átölelt és nagyon kedves volt, jól elvoltunk, beszélgettünk stb, azt is megbeszéltük, hogy többször összefutunk.

Ő ahogy eddig is soha nem keresett. Én habár nagyon rossz volt nem akartam ezt erőlteti, igazából nem értem miért viselkedik így. Talán a Pesti barátok/ haverok menőbbek vagy nem is tudom.

Mindenesetre ennek is már évekkel ezelőtt történt, de még mindig rosszul érzem magam, ha eszembe jut.

2016. jan. 28. 17:53
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem megírni, hogy miután ő elköltözött és sokszor kerestem, sokszor ráírtam facen is. Ő egyszer sem keresett fel.
2016. jan. 28. 17:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a mai napig beszélgettek-e már ha ilyen felszínesen is, de megkérdeznhetnéd tőle, hogy mi történt a barátságotokkal, mert ha neki nincs szüksége rád, akkor nem fogod erőltetni. Esetleg ez neked is megmagyarázna mindent ahogy válaszol és segít lezárni és tisztázni. :/
2016. jan. 28. 18:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Megértem, amit érzel, mert sajnos én is sokszor átéltem már ezt.

A probléma viszont az, hogy ezen nem tudsz változtatni, nem lehet másokat meggyőzni arról, hogy foglalkozzanak velünk, vagy számítsunk nekik, ha ők már másokra leltek. Valószínűleg kicsit félreismerted, és ilyen kihasználósabb fajta, aki sok menő haver esetén elfeledi, ki állt régen mellette. De az is lehet, hogy megváltozott.

Tarts ki, és ne add fel a reményt, hogy találsz még hozzá hasonlót!

23f

2016. jan. 28. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!