Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináltam rosszul?

Mit csináltam rosszul?

Figyelt kérdés
Idén lettem gimis, és egyik nap hazafele jövet a buszon találkoztam az általános iskolás egyik legjobb barátommal, akivel elég ritkán látjuk egymást szeptember óta. Odamentem hozzá, szia, hogy vagy, meg ilyenek, és ő felém se fordult csak mormogott valamit, talán azt hogy kösz jól. Egész úton egymás mellett álltunk, de végig hátat fordított, és amikor kérdeztem valamiért, kelletlenül, csendben, kicsit fellengzősen válaszolt. Sőt tegnap is hazafele jövet találkoztunk, de ugyanígy viselkedett. Mi lehet a probléma?? Nagyon kétségbeestem, úgy érzem, nem ért semmit ez az általános 8 éve, illetve mindazon idő, amit rá szántam. Mi lehet ilyenkor a gond? Segítsetek!!!

2014. okt. 15. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincsen.Velem is hasonló volt amikor ballagtam,én másik suliba mentem,és a legjobb barátnőm is.Eleinte minden 2.nap találkoztunk,sokat beszélgettünk.Aztán egyre kevesebbet.Ennek már 3 éve,azóta pedig ha meglát az utcán is csak halkan köszön.Lehet hogy ebben az is benne van hogy engem felvettek a jobb gimibe,amit egyébként ő is kinézett magának,csak őt nem.Egyébként ez ilyen,középiskolában megváltoznak az emberek,legtöbbször az adott társaság miatt.Az ilyenekkel nem kell foglalkozni nem éri meg!!Hidd el nekem!
2014. okt. 15. 20:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, de azt látom, hogy a többi volt osztálytársam mennyire összetartó, sokat járnak egymással, stb. Nekem meg szinte csak ő volt igazi barát (márha igazinak lehet nevezni), és most nagyon letört, hogy hogyan viselkedik :( Meg én próbálnék beszélgetni, kapcsolatot fenntartani, de ezzel nem tudok mit kezdeni.
2014. okt. 15. 20:43
 3/5 A kérdező kommentje:
*vagyok
2014. okt. 15. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor ok valoszinukeg egy tarsasagban vannak.Ez nem baj,de ne tord magad miatta.En azt mondom,bar lehet hogy manapsag mar sablon,de okkal nincsenek az eletedben.Jarj nyitott szemmel es akkor meg fogod talalni azt akivel tenylegesen igaz baratok lehettek.Amugy is tobbszor olvastam mar hogy a kozepiskolaban kotott baratsagok a legigazibbak!
2014. okt. 15. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ismerős ez a helyzet. Én is próbálnám a legjobb barátnőmmel tartani a kapcsolatot,de az ő részéről szerintem már vége a barátságunknak és sajnos ez az ő döntése amit én nem tudok befolyásolni,csak elfogadni.
2014. okt. 15. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!