Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nektek ez nem esne rosszul?

Nektek ez nem esne rosszul?

Figyelt kérdés

Egy barátomat kisebb baleset érte, szerencsére nem komoly, de be kellett feküdnie a kórházba. Mi többen elmentünk az ország másik felére meglátogatni.

Engem műteni kellett, elég komoly dologgal, nem is volt biztos, hogy sikerül rendesen. Hozzám viszont nem jöttek el, csak telefonáltak, de azt is csak úgy éreztem néha, hogy így "kötelező jelleggel", pedig én nem voltam messze. Tényleg jó barátaim, úgyhogy meg sem fordul a fejemben, hogy ne erről lenne szó, de nekem rosszul esett. Nem fogom nekik felhozni, csak néha eszembe jut és bánt. Csak felfújom szerintetek?

2016. jan. 7. 02:21
 1/2 anonim ***** válasza:

azért sokat számítanak a körülmények...mert lehet az egyik időpontban rengeteg szabadidejük van a másikban meg 1 perc is aranyat ér...mondjuk az emberek általában tudnak időt szentelni arra aki fontos nekik...

de lehet csak a beleset és a sima műtét közötti különbség miatt nem jöttek, mert baleset után nyugtatóbb látni a barátokat, de erre előre feltudtál készülni

22F

2016. jan. 7. 07:48
 2/2 anonim válasza:

Szerintem 2 dolog lehet.

1. Valószínűleg nem vagy olyan fontos a társaságban, mint a barátod.

2. Amit a korábbi válaszoló írt, neked csak egy "sima" tervezett műtéted volt, a barátot viszont egy baleset érte.

2016. jan. 7. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!