Míért megy el mindenki?
Tehát ezt nem abban a formában értem,hogy szerelmi csalódások,stb...Hanem,bárki akit megkedvelek,kilép az életemből.Szóval az utobbi egy évben munkahelyemen,akivel összekerültem mind valami úton módon lelépett mellőlem sajnos(ha pontos számot akarok mondani 6 személy). Egyébként 23/F. És elég pozitív kapcsolatom volt mindeggyikőjükkel,de persze egyiksem miattam,hanem a jobb lehetőségek miatt,de akkor is rossz ez nekem.Mindíg azok hagytak ott akiket a legjobban csíptem...Ráadásul munkán kívül is az egyik legjobb barátom is kimegy külföldre,emellett,még egy valaki lesz aki nem fog a közelemben maradni akit csípek...
Szépen lassan mindenki eltűnik mellőlem...
Vagy csak én vagyok az aki fél az újtól?
Olyan rossz ez időszak nekem,hogy nemtudom mihez kezdjek már...Erősen fontolgatom,hogy lelépek munkahelyemról,mert anyagilag nem a legjobb,de talán van jobb lehetőség,de úgy érzem valamíért nem akarom itthagyni a mostani munkatársaimat...örülök,hogy megismertem őket és jólérzem magam velük,de ha a másik oldalát nézem akkor muszáj leszek lépni,mert nem mehet ez így tovább...ez az első munkahelyem,de fájó szívvel hagynám itt és kizárólag az anyagiak miatt...Ti hogy döntenétek és ti hogy viseltétek el,hogy ennyi közelálló ember eltünt az életetekből? Már,ha volt ilyen.
Köszönöm a válaszokat!
Biztos nagyon nehéz lehet ez én áttudom érezni a fájdalmad :(
Szerintem mindenképp te is kezdj új életet, ha van lehetőséged, lépj te is tovább és találd meg a szerelmed, akivel "örökre" együtt maradhatsz. A barátok jönnek-mennek, de aki igaz barátod lesz, azzal úgyis fogod tartani a kapcsolatot :)
A lényeg: továbblépés, új élet, szerelem -> lelki egyensúly. Sikerülni fog neked is, mindenki megtalálja egyszer az igazit. És ki tudja? Majd lehet kárpótol egy igaz baráttal is az élet. Fel a fejjel és sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!