Csípős Paprika kérdése:
Miért vagdossa magát mindenki?
Figyelt kérdés
Persze most nem arról beszélek, akinek komolyabb problémája van vagy meghalt egy közeli rokona/ barátja. Hetedikes vagyok, és egy csomó korombeli vagdossa az ereit. Ezt azért csinálják mert hogy menők legyenek? Mert lefotozza meg ott mutogatja mindenkinek...2015. nov. 25. 19:45
1/6 anonim válasza:
Nem tudom te hol látod ezeket, de ha tudomásod van ilyenről akkor szólj egy felnőttnek: oszinak, vagy szüleidnek.
Komoly pszichés háttere van a dolognak, veszélyes önmagára, de akár másokra is az ilyen ember. Sose lehet tudni mikor dönt úgy hogy megöli magát, vagy csak balul sül el a próbálkozása. Ezek az emberek betegek, és segíteni kell nekik. Aki meg ezt menőségnek is tartja, ott még nagyobb baj van.
Te normális vagy, mert észre vetted ezeket és próbálsz segíteni.
2/6 anonim válasza:
Szerintem a felének csak a macska karmolta meg. Egyébként ja most ez a menő.
3/6 anonim válasza:
Én még sosem vagdostam magam, de nem is fogom soha.
4/6 anonim válasza:
Manapság divat lelkibetegnek lenni, szóval jah, többnyire azért csinálják, mert menő.
5/6 anonim válasza:
Feltűnési viszketegség
Szeretet hiány
Így akarja felhívni magára a figyelmet mert másképp nem tudja
Divat fas.ság
Szülői hiba mert nem látja vagy nem foglalkozik vele.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Amugy ezek a gyerekek azon kívül hogy vagdossák magukat, tök normálisak meg szoktak röhögni, hülyéskedni.
2015. nov. 28. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!