Angliában élek egyedül és szeretnék barátokra találni, hogyan?
Figyelt kérdés
Nézegettem fb csoportokat de ott vagy marakodnak,vagy pedig spammelnek,de nagyon.A munkahelyemen sajnos nem nagyon van lehetőség,mert eléggé eldugott részen végzem a munkám napi 2 emberrel dumálok max...Coventryben élek,s jó lenne néha beszélgetni,haverkodni,elmenni ide oda,szóval szociális életet élni.28/N2015. nov. 29. 17:07
1/5 anonim válasza:
A külföldön élő magyarok inkább csak kényszerből barátkoznak egymással, mert nem válogathatnak, és többnyire ezek a kapcsolatok nem túl szorosak.
Pedig a Facebook lett volna a legjobb ötlet, máskülönben imádkozhatsz, hogy hátha összefutsz az utcán valakivel, aki magyar és ott él.
2/5 A kérdező kommentje:
Chatelek de..nemtom nem pasizni vágynék hanem haverokra.Egy magyar srácot ismerek aki egy helyen dolgozik velem,de elég távolságtartó..:D Más nemzetiek miért tartanak össze,lengyelek,románok,litvánok..:S
2015. nov. 29. 19:45
3/5 anonim válasza:
Menj pub-okba, tömegközlekedésen az emberek mosolyognak, próbálj nyitott lenni. Vagy tarts egy kisebb bulit, ahova elhivod -akar azt a ket- munkatársadat is, es mondd meg nekik hogy nyugodtan hozzanak ismerosoket!:)
4/5 anonim válasza:
Konkrétan magyarokat keresel?
Nem akarlak megsérteni, de akkor nem kellett volna emigrálni.
Egyébként ugyanúgy barátkoznak az emberek UK-ban mint itthon. Keresel egy hobbit vagy elfoglaltságot, eljársz ezekkel kapcsolatos találkozókra, vagy egyszerűen beülsz egy kocsmába iszogatni.
5/5 anonim válasza:
Sajnos 2.5 órára vagy tőlem, pedig szívesen barátkoznék veled, hasonló okokból:(
Mikor kiköltöztem, nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz barátokat keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!