Olyan egyedül érzem magam mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma lettem 19. De olyan egyedül érzem magam... hol találok olyan embereket akikkel lehet valamiről beszélgetni?
Pl gamer,buli,stb
2015. nov. 20. 23:06
1/15 anonim válasza:
19 évesen miért nem a szexkörül forog az agyad? Gamer? Röhej..
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves válaszodat...
Így is szarul éreztem magam neked meg itt duhajkodnod kell ugye?!
2015. nov. 20. 23:20
4/15 anonim válasza:
Eszemben se volt duhajkodni..én ennyi idősen a csajokat hajtottam,mindent elkövettem értük, és nem a játékokon törtem a fejem, hanem azon h h tudnék a bugyijába nyúlni..
5/15 anonim válasza:
Kedves első!
Nem tud mindenki nagy menő csávó lenni, aki naponta más csajt dug meg a retkes faszával.
6/15 anonim válasza:
Miért kéne kedves utolsó ahhoz nagymenőnek lenni hogy a lányokkal foglalkozzunk nem a pc-vel?
7/15 A kérdező kommentje:
4# mondjuk azért foglalkozom a pc-vel. Mert nem bánt meg. Nem küld el a ....ba stb...
Többit nem folytatnám...
2015. nov. 20. 23:29
8/15 A kérdező kommentje:
Az kimaradt hogy srác vagyok. habár felismerte a srác hogy fiú vagyok.
2015. nov. 20. 23:30
9/15 anonim válasza:
Na akkor ha pc-függő vagy regisztrálj partner kereső oldalakon....és megkapod ami neked jár..
10/15 A kérdező kommentje:
hmm...
2015. nov. 20. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!