Olyan egyedül érzem magam mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma lettem 19. De olyan egyedül érzem magam... hol találok olyan embereket akikkel lehet valamiről beszélgetni?
Pl gamer,buli,stb
2015. nov. 20. 23:06
11/15 anonim válasza:
51 %-os te vagy már egy fogyatékos, szóval az ember ne foglalkozzon semmivel, ne legyen hobbija, ne érdekelje semmi, csak a nőőők, a nőőők... Neked lehet már egy sekélyes életed...:D
12/15 anonim válasza:
Ucsónak: Én az "51%-os fogyatékos" lennék. Miért is baj ha egy 19 éves nem a gépe előtt ül hanem élvezi az életet?? Lehet hogy a Te életed sekélyes mert úgy élsz mint a Kérdező???? Okosan fikázod a másik hozzászólását de Te nem adsz neki ötletet!! Szóval ki a sekélyes?
13/15 anonim válasza:
Utolsó válaszoló:nem mindenki segghuszár mint te, de gondolom a te esetetben a lányoknál ki úgy vet úgy arat..;)és nem mindenki szokta nézni az éjjel nappal Budapestet és onnan tanulja hogyan kell meg... egyes ribiket.Gondolom nálad ez a mérvadó de kérdezőnél biztos nemXD
14/15 anonim válasza:
Hát mozdulj ki pl. Én is játszom sokat, mégis van más is amivel foglalkozok. Jó igaz, nem épp társasági élet, de én alapból is magánykedvelő vagyok.
15/15 A kérdező kommentje:
Halottam mar rola de jo forman tvt sem nezek. Max idojaras nem kockulok olyan sokat. Csak nincs hova elmenni senkivel stb
2015. nov. 21. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!