Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Olyan egyedül érzem magam mit...

Olyan egyedül érzem magam mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma lettem 19. De olyan egyedül érzem magam... hol találok olyan embereket akikkel lehet valamiről beszélgetni?

Pl gamer,buli,stb

2015. nov. 20. 23:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
51 %-os te vagy már egy fogyatékos, szóval az ember ne foglalkozzon semmivel, ne legyen hobbija, ne érdekelje semmi, csak a nőőők, a nőőők... Neked lehet már egy sekélyes életed...:D
2015. nov. 21. 00:50
 12/15 anonim ***** válasza:
22%
Ucsónak: Én az "51%-os fogyatékos" lennék. Miért is baj ha egy 19 éves nem a gépe előtt ül hanem élvezi az életet?? Lehet hogy a Te életed sekélyes mert úgy élsz mint a Kérdező???? Okosan fikázod a másik hozzászólását de Te nem adsz neki ötletet!! Szóval ki a sekélyes?
2015. nov. 21. 00:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló:nem mindenki segghuszár mint te, de gondolom a te esetetben a lányoknál ki úgy vet úgy arat..;)és nem mindenki szokta nézni az éjjel nappal Budapestet és onnan tanulja hogyan kell meg... egyes ribiket.Gondolom nálad ez a mérvadó de kérdezőnél biztos nemXD
2015. nov. 21. 01:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát mozdulj ki pl. Én is játszom sokat, mégis van más is amivel foglalkozok. Jó igaz, nem épp társasági élet, de én alapból is magánykedvelő vagyok.
2015. nov. 21. 04:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Halottam mar rola de jo forman tvt sem nezek. Max idojaras nem kockulok olyan sokat. Csak nincs hova elmenni senkivel stb
2015. nov. 21. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!