Miért vagyok egyedül mint az ujjam? Barátokra, barátnőkre értem.17F
kinek kéne olyan barát, akinek csak 1 ujja van...?
(gonosz vagyok)
Nem vagy egyedül, rajtad kívül még 6.7 milliárdan élnek a Földön.
Menj el szórakozni, járj össze olyanokkal, akikkel közös az érdeklődési körötök, vagy ( mint én )állj neki valamilyen hangszeren játszani és menj zenekarozni.
Ha tehetném, én sokat motoroznék is, de se jogsim, se motorom :)
Találd fel magad öcskös, mert egy rigolyás vénember leszel, aki morcos, hisz senkije nincs.
24/L
Ennek különböző okai lehetnek, találgatásoknál többet nem tud nyújtani olyasvalaki, aki nem is ismer téged.
Gondolkozz el egyedül, hogy mi lehet az oka vagy kérdezz meg olyan személyeket akikbe megbízol és akik tudnának neked segíteni ( akár szülők is ).
Amennyiben feltétlenül Gyakori-s válaszolók véleményét akarod, legalább írj pár sort magadról.
Köszönöm a válaszokat
Én nagyon szeretnék egy jó társaságot és sok ismerőst meg mindent egy antiszociálisnak nem jelentene gondot hogy sehol senki de én majd megbolondulok.
Ismerőseim nem nagyon vannak,szoktam néha a bringásokhoz lejárni de ők olyanok hogy bepiálnak és ez nekik a happy and mást nem nagyon szerveznek.
tegnap 16:22
Nemigazán.Elég rossz viszonyba (sajnos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!