Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért vagyok egyedül mint az...

Cefreng kérdése:

Miért vagyok egyedül mint az ujjam? Barátokra, barátnőkre értem.17F

Figyelt kérdés

2012. ápr. 5. 22:16
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Az ujjad sincs egyedül:)
2012. ápr. 5. 22:33
 2/37 anonim ***** válasza:
100%

kinek kéne olyan barát, akinek csak 1 ujja van...?

(gonosz vagyok)

2012. ápr. 5. 22:34
 3/37 anonim válasza:
91%
Mert nem szereted az LMFAO-t meg SP-t.
2012. ápr. 5. 22:46
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
A péniszed magányos, ő jobb példa lett volna.
2012. ápr. 5. 22:57
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
A gondolataid miatt! Az ujjad sincs egyedul, de te mar igy erzed, hogy egyedul van, holott 10 ujjad van, tehat tarsuk van! TE sem vagy egyedul, de nem adsz lehetoseget arra, hogy legyenek barataid, szervezz programot, es hivj meg ismerosoket pl. kirandulni, futni, setelni, moziba stb., nem feltetlenul kell varni, hogy teged hivjanak, hiszen elkepzelheto, hogy hasonlo gondolkozasuak, es pontosan arra varnak, hogy mikor szolal meg a telefon....
2012. ápr. 5. 22:59
 6/37 anonim válasza:
100%

Nem vagy egyedül, rajtad kívül még 6.7 milliárdan élnek a Földön.

Menj el szórakozni, járj össze olyanokkal, akikkel közös az érdeklődési körötök, vagy ( mint én )állj neki valamilyen hangszeren játszani és menj zenekarozni.

Ha tehetném, én sokat motoroznék is, de se jogsim, se motorom :)

Találd fel magad öcskös, mert egy rigolyás vénember leszel, aki morcos, hisz senkije nincs.

24/L

2012. ápr. 6. 08:42
 7/37 anonim válasza:
100%

Ennek különböző okai lehetnek, találgatásoknál többet nem tud nyújtani olyasvalaki, aki nem is ismer téged.

Gondolkozz el egyedül, hogy mi lehet az oka vagy kérdezz meg olyan személyeket akikbe megbízol és akik tudnának neked segíteni ( akár szülők is ).

Amennyiben feltétlenül Gyakori-s válaszolók véleményét akarod, legalább írj pár sort magadról.

2012. ápr. 6. 10:32
 8/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Én nagyon szeretnék egy jó társaságot és sok ismerőst meg mindent egy antiszociálisnak nem jelentene gondot hogy sehol senki de én majd megbolondulok.

Ismerőseim nem nagyon vannak,szoktam néha a bringásokhoz lejárni de ők olyanok hogy bepiálnak és ez nekik a happy and mást nem nagyon szerveznek.

2012. ápr. 6. 19:48
 9/37 anonim ***** válasza:
79%
az iskola által nem tudsz ismerősöket szerezni? milyen viszonyban vagy az osztálytársaiddal?
2012. ápr. 8. 16:22
 10/37 A kérdező kommentje:

tegnap 16:22

Nemigazán.Elég rossz viszonyba (sajnos).

2012. ápr. 9. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!