Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért vagyok egyedül mint az...

Cefreng kérdése:

Miért vagyok egyedül mint az ujjam? Barátokra, barátnőkre értem.17F

Figyelt kérdés

2012. ápr. 5. 22:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Miért alakult ki ez? Senkivel sem vagy jóban az iskolából?

2012. ápr. 9. 13:45
 12/37 anonim válasza:

Keress az interneten,közösségi oldalakon, biztos vannak hasonló gonddal küszködő emberek.

Vagy ha van valami érdeklődési köröd ( pl bicikli, túrázás, utazás), akkor keress ahhoz programot. Ilyenekre nemcsak társasággal lehet menni, és ott is vannak akik egyedül vannak.

Kirándulós program pl elég sűrűn szokott lenni (legalábbis Pesten)

2012. ápr. 9. 21:15
 13/37 anonim ***** válasza:
86%

"Keress az interneten,közösségi oldalakon, biztos vannak hasonló gonddal küszködő emberek. "

ja. aztán kiverhetitek egymásnak

2012. ápr. 9. 21:24
 14/37 anonim ***** válasza:
de semmi buzulás persze.
2012. ápr. 9. 21:24
 15/37 anonim válasza:
Talán jótékonysági/önkéntes munka vállalásnál is lehet barátkozni.
2012. ápr. 10. 21:05
 16/37 A kérdező kommentje:

tegnap 13:45

Hát hogy miért arra nagyon sok indok van akkor feszültebb voltam nem barátkoztam senkivel sem és ha beszédbe elegyedek valakivel akkor állítólag kerülöm a válaszokat meg még ehhez hasonló dolgok és ezért.Mást nem nagyon ismerek az osztályon kívülről.

2012. ápr. 10. 22:47
 17/37 anonim válasza:
96%
Ha nagyon nem megy magadtól a változtatás, keress fel egy pszichológust, ne az interneten kérj tanácsot. Itt senki sem fog tudni segíteni, mert egyrészt túl kevés az információ rólad, másrészt nem tudhatod, hogy aki ír, az kicsoda és miért azt írja, amit. A járj el otthonról, keress programokat, stb. tanácsok jók, de ha nem tudod ezeket megtenni valami miatt, akkor marad a pszichológus. Nem szégyen az.
2012. ápr. 11. 09:16
 18/37 A kérdező kommentje:
Dehogyis járok én edzésre mindenhova csak ott nem a saját korosztályombeliek vannak elmehetek még táncolni ott viszont sok korombeli van.Egyébként mért is pszihologus én csak nem találom a helyem a világban vagy ő majd a nyakamra akaszt egy társaságot?
2012. ápr. 11. 19:39
 19/37 anonim ***** válasza:
95%
A mai világban barátokra szert tenni,majdnem annyira lehetséges,mint sz@rból várat építeni.A neten csak poénkodnak,találkozásokra sose kerül sor,szórakozóhelyeken meg klikkesedések vannak,ha valakihez hozzászólsz,egyből zaklatásnak veszik.A 90'-es évek közepén,amikor bulizni kezdtem járni,akár egyedül is lemehettem szórakozni egy rock kocsmába,vagy koncertre(ilyen helyekre jártam),fél órán belűl lett társaságom,de a mai világban mindenki csak távolból figyelgeti a másikat,nehogy meg kelljen hívni egy italra.Na,és míért van ez? Mert önzők az emberek.Igaz barátokról meg ne is beszéljünk,az csak a filmekben létezik,a család,és a háziállat kivételével mindegyik csak egy haszonleső idegen,aki ideig-óráig a nyakadon lóg,amíg van pénzed,vagy jó tanácsokat tudsz adni,de ha neked kell valami,szép csendben kivonja magát a forgalomból,és esetleg évek múltán(amikor azt hiszi,hogy elült a vihar)újra felbukkan,jópofizik,és újra szeretne valami frappáns tanácsot kérni,vagy esetleg egy kis lóvét,és akkor csodálkozik,hogy elküldöm a rákba...Volt ilyen,nem is egyszer,ígyhát ennyit a barátokról.
2012. ápr. 12. 09:04
 20/37 anonim válasza:
80%

Utolsó! Az ilyenekből lesznek a sorozatgyilkosok mint Te. Azért lehet, hogy magadba nézhetnél, mert annak is van oka, hogy "ezt kaptad" az élettől. Nekem vannak barátaim. Volt olyan, akiben csalódtam, de van olyan is, akivel egymásra bízzuk minden titkunkat és egymásra bíznánk az életünket. Sajnállak, hogy neked ez nem adatott meg.

Kérdező: Ne szórakozó helyen ismerkedj! Ott nem hiszem, hogy össze fog jönni. Tényleg csinálj olyan dolgokat, amiket sokan szeretnek és több embert igényel, de főleg olyat, ami érdekel! Nézz jópofa filmeket, sorozatokat! Abból rengeteg vicces dolgot lehet eltanulni. Ha jó a humorod vonzani fogod az embereket...és ne legyél depressziós! Lesz barátod/barátnőd, csak ne görcsölj rá, mert akkor vagy elmész mellette, vagy rossz társaságba fogsz kerülni! Tarts kutyát! Remek ismerkedéseket tudnak összehozni akaratlanul is. Hagyd az internetet!!! Ezt informatikusként mondom neked. Itt ismerősöket szerezhetsz, de a baráthoz ki kell mozdulnod a szobádból és egészségesebb is. Sok sikert! Apropó! A legjobbak: lovaglás, néptánc. Rengeteget fejleszt rajtad minden szempontból és az ilyen barátságok, kapcsolatok örök élet és egy napig tartanak, valamint ami a legjobb benne: az ilyen emberek hagyománytisztelőbbek az átlagnál, ezért őszintébbek és megbízhatóbbak is igen nagy százalékban. Sok sikert! Remélem megtalálod, aki(ke)t keresel!

2012. ápr. 12. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!