Lehetséges, hogy félreértett?
Van egy 35 éves férfi ismerősöm, akivel eddig is elég jól kijöttem, mondhatni baráti viszonyban voltunk. 1 hete egy csapatos ivászat alkalmával érzetem h teljesen megtört a jég és már én is teljesen közvetlen tudok lenni vele és barátomként nézek már rá.
Mi csajok berúgtunk, viccelődtünk de ő nem ivott semmit. Aztán én vagyok vele a legközelebbi viszonyban, és elkezdtünk ilyenekkel viccelődni, hogy elvesz feleségül meg odaköltözök hozzá. Végül nála is aludtunk mindannyian, poénból kiis pakoltam a cuccaim nála, hogy na odaköltöztem.
Én és egy másik barátnőm aludtunk vele egy ágyban, kizárólag alvás, semmi egyéb félreérthető dolog nem volt. Totál részeg voltam, meg amúgy is bújós típus vagyok és hagytam neki hogy miközben aludtunk átkaroljon meg odabújt a fejével, puszit is kaptam a hajamra.
De mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy ez csak mókázás volt és nem akarok tőle semmit. Csak neki nem, és azóta faggatja barátnőim, hogy mit mondtam róla, meg hogy szerinte én akarok valamit..
Most lehet komolyan félreértett, vagy csak viccel ezzel?
Tisztáznom kéne vele, vagy ne hozzam magunkat ilyen kellemetlen helyzetbe és úgyis rájön, hogy nem akarok semmit?
20/L
Mondjuk ha egy lány az ágyamban alszik, és hozzám bújik, és hagyja, hogy ölelgessem meg puszilgassam, ráadásul még régóta jóban is vagyunk, akkor én is azt gondolom, hogy tetszem neki.
35 évesen nyilván veled ellentétben ő komolyan veszi a dolgokat, és nem csak "mókázik" akárki ágyában.
Ha esetleg van egy kis gerinced, akkor félrehívod, és tisztázod vele, hogy nem akarsz tőle semmit, csak neked móka mindenféle pasik ágyában aludni és ölelgetni őket.
20 évesen már ideje lenne felnőni...
most abban mi a gerinctelen meg gyerekes, hogy a barátomnál ittunk és úgyis volt megbeszélve, hogy ott alszunk.. most a földön kellett volna aludnom?
nem tudom, lehet én vagyok máshogy bekötve de nálam egy bőven belefér a barátság keretei közé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!