Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy félreértett levél miatt...

Egy félreértett levél miatt hihetik azt hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Az a baj hogy senki nem mond semmit,de az oktatóimon látom a helyzetet,ha szóváteszem,akkor meg azért hiszik azt,ha ránézek az illetőre akkor meg azért hiszi hogy meleg vagyok,ha meg nem nézek rá akkor meg azért hiszi hogy meleg vagyok mert nem nézek rá!

most mi a francot csináljak?

2015. febr. 21. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt csináld, hogy írd le mi történt egyáltalán. Mert így honnan tudjuk?
2015. febr. 21. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Jobb lenne, ha tudnank is, hogy mi tortent.
2015. febr. 21. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs ember, aki ennyiből megmondja neked.
2015. febr. 21. 14:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű a megoldás:

Sztenderdizálnod kell az elõvárosi egységköltséget, mert fontos lenne felruházni a világszínvonalú hatalmi centrumot, hiszen már nincs más hátra, mint bevetni a rutinos működési költségeket hiszen felelősséggel kell szimulálnod az átlátható infrastruktúrát.

Remélem, segítettem.

2015. febr. 21. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Aszem erre mondják, hogy minden csoda három napig tart. :D

És mi lenne, ha nem foglalkoznál azzal, hogy ki mit gondolhat, csak $z@rd le. Vagy ez valami megfelelési kényszer lenne nálad?..

2015. febr. 21. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!