Merre irányítsam/támogassam barátnőm?
barátnőmnek tetszik egy fiú aki 9.es pár nappal ez előtt azt mondta hogy oda szeretne menni hozzá hogy beszéljen vele meg hogy megkérdezze neki lenne-e kedve egy találkozáshoz ahol megismerik egymást. Én akkor azt mondtam neki hogy mennyjen és addig csapjon le rá amig a többi lány nem (mert már az osztályból van egy másik lány akinek tetszik), és erre ösztönöztem. amúgy a fiúnak lehet hogy van barátnője de ezt nem tudjuk biztosan, de hát azért megy oda mert megakarja megismerni meg hogy megtudja van-e nálla esélye. Ez a beszélgetés kettőjük között holnap reggel lenne még a suli kezdete elött és megkért hogy menjek én is oda hogy távolról figyeljek és hogy utána hozzám oda tudjon jönni ha valamit elszúrna. Viszont most este beszéltem anyának erről és ő azt mondta hogy ezt nem kéne mert csak lejáratná magát és hogy ez hülyeség. Itt én össze zavarodtam hogy akkor most mit is csináljak azt mondjam neki hogy mennyen oda vagy azt hogy ilyen beszélgetéssel meg se közelítse a fiút?
barátnőm 14/L én is 14/l a fiú 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!