Szerintetek mit tegyek?
Tavaly jöttem gimnáziumba. Összebarátkoztam két lánnyal, legjobb barátnők lettünk hárman. Tavaly csak hárman voltunk, idén viszont már 8-an, 9-en vagyunk. Új emberekkel kezdtek barátkozni, velük mentem én is, de rájöttem, hogy ezekkel az új emberekkel nem vagyok teljesen egy hullámhosszon, nem tudok velük beszélgetni. Én nagyon szégyenlős vagyok, csak azzal tudok ellenni, akiben megbízok, ismeretlen emberek társaságában mindig izgulok, ezért nem érzem jól magam közöttük.
Mostanában a két legjobb barátnőm elkezdtek többet lenni ezekkel az emberekkel, ebédkor már nem is tudok hozzájuk ülni, mert már nem maradt náluk hely és eddig mindig megvártak, most meg már szinte mindennap otthagytak. Mivel láthatóan az új társaság engem nem igazán bír, mindig nélkülem mennek el valahova és engem soha nem hívnak, csak a két barátnőmet. Idén is azt terveztem, hogy áthívom a két barátnőmet halloweenkor, de kiderült, hogy az új társaság már egy bulit tervezett akkorra és már meghívta őket.
Leírva nem tűnik a helyzet annyira vészesnek, de tényleg magányosan érzem magam és nagyon rosszul esik, hogy már mindenből kihagynak.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!