Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ugye ezen nem kell megsértődni?

Ugye ezen nem kell megsértődni?

Figyelt kérdés
Van egy 26 éves barátom, aki nagyon önállótlan sajnos pszichés betegségből kifolyólag. Én is beteg vagyok de önálló. Kicsit rosszul esett hogy azt mondta hogy most az anyukája tévét néz így egy darabig nem jelentkezik mert nem szeret egyedül chatelni. Ugye ezt nem kell magamra vennem, nem velem van baja? Csak ha emiatt nem ír vissza, én nem tudhatom hogy az anyukája tévézik
tegnapelőtt 16:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Erre mondom, hogy irigylem a problémáitokat.
tegnapelőtt 16:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tudhatod, de szerintem nem veled van a baja, ha eleve is beteg és vannak esetleg furcsább dolgai. Nem tudsz rákérdezni?
tegnapelőtt 16:51
 3/12 anonim ***** válasza:

én valahogy nem is értem az egész szitut

ha az anyja tévézik annak mi köze van bármihez is, pláne ahhoz h te chateltek

tegnapelőtt 16:53
 4/12 A kérdező kommentje:
Mert az anyukája nélkül életképtelen sajnos. Amikor írok Neki hogy találkozzunk, az anyukájával kell egyeztetni. De legalább írja meg hogy oké egyeztetek, azt el is fogadom de ha addig semmit nem ír, akkor nem tudhatom hogy mi van.
tegnapelőtt 16:58
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
azért az eléggé beteg h ennyire életképtelen... eléggé indokolatlan nekem is vannak bajok a fejemmel de ez a szint már kegyetlen
tegnapelőtt 17:07
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem akarom kibeszélni csak ez engem kicsit frusztrál. Azért nem tudom meg érteni mert én önállóan élek pedig súlyos betegségem van
tegnapelőtt 17:10
 7/12 anonim ***** válasza:

Mindenkit is fusztrálna, sőt olyannyira h megszakítanák inkább a kapcsolatot vele mint sem így vergődjenek vele függetlenül attol hogy férfi/nő pár/haver/ismerős vagy bármi.

A kibeszélés normális, mindenki csinálja mindenkivel és amúgy se olyan dolgokrol beszélsz amihez másnak nincs köze csak átlagos dolgokrol. Név nélkül meg aztán pláne nincs jelentősége.

Milyen betegség?

tegnapelőtt 17:19
 8/12 A kérdező kommentje:
Szkizoaffektiv zavar
tegnapelőtt 17:22
 9/12 anonim ***** válasza:
komolyan hangzik, mesélsz rola picit milyen? persze ha van kedved nem hallottam még róla és nem tudom mivel másabb mint a sima skizofrénia, de magában érdekel a téma.
tegnapelőtt 17:30
 10/12 A kérdező kommentje:
Munka után írok Neked privátban
tegnapelőtt 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!