Megsértődnétek, ha egy haverral megbeszéltetek volna egy találkozót, de rászervez egy másik programot?
Néhány dolgon el kene gondolkodni.
1. Ahogy az első írta, arra megyünk el, amit először leegyeztettünk. Ez alól kivétel, ha a program fontosabb, pl valami gond van vagy kihagyhatatlan lehetőség. Ezt ilyenkor illik a másik tudtára adni, hogy pontosan miért történik a lemondás, ennyit megérdemel az, akinek az idejével játszunk. De fontos megérteni, hogy közbejöhet bármi.
2. Egy találkozó azért van, mert szívesen részt vesz rajta a két fél és általában azt nem mondjuk le, amire szívesen elmegyünk. Ha a barátoddal nehezen találkozol, ha megszerveztek egy találkozót, lemond téged, akkor érdemes lenne elgondolkodni a miértjén. Valami miatt neki ez nem fontos és ennek oka szokott lenni.
nem sértődnék meg. de nem örülnék neki. főleg, hogy nem ír rendes indokot. simán lehet olyan, ami OK. pl csaj, vagy család vagy munka, vagy hirtelen valami esemény stb. de akkor írja meg, hogy értsem.
szóval szerintem a gáz az, hogy csak ennyit írt, hogy programja lett.
Nem írtam, hogy nem mondta meg, mi a program. Csak nem írtam ide, de akkor pontosítok: egy másik találkozó. Egy olyan barátnővel, akivel szorosabb a barátsága, gyakran találkoznak.
Azért is írtam úgy, hogy "haverom", mert nem olyan mély a kapcsolatunk, hogy kifejezetten barátnak ill. barátnőnek mondjam. Közel lakunk egymáshoz és jóban vagyunk, sokszor futunk össze a környékünkön, meg időnként célzottan megbeszéljük (mint ahogy most is), hogy találkozunk.
A másik csajhoz igazából bármikor mehet, nincs kiugró alkalom vagy esetm ami nem tűrt volna halasztást.
Megértem, hogy vele jobb viszonyban van, és több kedve van egy közelebbi baráttal találkozni, csak én nem mondtam volna le így sem. Pont azért, amit írtatok, hogy velem már meg volt beszélve, és a másikkal meg valószínűleg tudott volna egy másik napon is találkozni.
Ezért vagyok kiváncsi, hogy ti ezt hogyan kezelnétek.
A 2-es vagyok.
Továbbra is azt mondom, hogy nem keresném.
Minden megértés ellenére rosszul esne a dolog, lerázásnak tűnik számomra. :(
Oké, köszi, igazából megerősítettetek. Én sem érzem fairnek ezt így.
Nagyon könnyen meg tudok bocsátani, és úgy vagyok vele, hogy örömmel elfogadom, ha kapok valamit, amit a másik adni tud (ez esetben néha egy kellemes beszélgetés vagy program) , de most eljutottam arra a pontra, hogy talán nem ez a jó hozzáállás részemről. És amit én elfogadásnak hiszek, az valójában megalkuvás. (?)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!