Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ismerős szàmotokra is ha...

Ismerős szàmotokra is ha nemet mondatok programokra megsértődnek?

Figyelt kérdés

Egy " baràtnőmmel" van ilyen.Hívtam vacsoràzni a szomszéd településre mondta nincs kedve azt mondta inkàbb menjünk el a közeli vàrosba.Oda mondtam nekem nincs kedvem.Igy kiegyeztunk majd inkabb a topartra megyunk halat enni.Itt meg az van en delutan mennek o meg este.Nekem hetkozbe nincs kedvem a varosba visszautazni munka utan es onnan a topartra még egy rovidet buszozni.Jobban megfelel munka utan delutan hogy o eljoojon otthonrol a varosba es onnan elmennenk a topartra.Hetvegen meg megint nincs ahhoz kedvem hogy ennyit utazzak.Nem ehhez van kedvem es siman tudnank itt helyben talalkozni es vacsorazni a szomszed telepulesen az 15-20 perc seta.Nem őrà mondok nemet,nem is a programra hanem a helyszinre.Nem tudom miert ragaszkodik annyira a varoshoz,en ott vagyok egesz heten,utazok semmi kedvem visszamenni programozni. Menjen massal vagy egyedul.Kirandulasra mentunk ott is beszeltuk a programokat mondom nem akarom rabeszelni a kastely latogatasra én kimennek elobb az uszodabol es elmegyek oda is.Erre oda vàgta nem valami kedvesen nem is birsz rabeszelni.

Mintha kiakarna hajtani a magaet es nem tetszik ha nem ugy van.Volt tobb ilyen eset.Es ha nem ugy van rettentoen gunyosan lep fel.En meg nem fogok olyan programokba reszt venni ahova nincs kedvem menni,forditott esetben ertem se tenne meg senki.Volt amikor elmentem a masik szemelye miatt de visszafele nem az volt ha en akartam valamait,ha nekem kellett segitseg cserben lettem hagyva.Igy valtoztattam es ez az a valtozas nem megyek bele dolgokba amibe nem akarok belemenni.Kezd elesebben kirajzolodni mit szeretnek es mit nem szeretnek.Ha masok nem erdekeltek azokban a programokban ahova mennek elmegyek egyedul is.Voltam mar ugy uton,fozo tanfolyamon,eloadason...

aug. 19. 20:42
 1/2 anonim ***** válasza:
57%
Nekem nem ismerős, nincsenek barátaim, rokonok is nagyrészt offosak :D
aug. 19. 21:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Kezdem en is azt hinno,hogy baratsag nem letezik 🙂Vagy bizonyos okokbol kifolyolag nem a megfelelo emberekhez kapcsolodunk
aug. 20. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!