Ezek az emberek megsértődött rám?
Figyelt kérdés
Facebookon volt egy pár ismerősöm talán 2 vagy 3 ember akivel egy városban lakom meg van velük közös ismerősöm is több.
Egy két ismerőst ezek közül kitöröltem az ismerőseim közül, majd utána eltelt kb 2 hónap és most újra szeretném hogy legyen az ismerősöm, bejelölöm és már nem jelöl vissza. Ilyen esetben lehet hogy megsértődött mivel hogy előtte én töröltem az ismerőseim közül?
Amúgy ezek olyan emberek hogy csak távoli ismerősök szinte csak Facebookon.
júl. 18. 21:36
1/2 anonim válasza:
Ha törölted, akkor minek jelölted újra. Biztos ők sem értik.
2/2 anonim válasza:
Nem feltétlenül sértődés lehet a háttérben, szerintem is inkább vagy úgy vannak vele, hogy nem értik, miért csináltad, vagy arra gondolnak, hogy biztos törlöd majd őket újból x idő múlva. Bár aztán az is lehet, hogy nem is kaptak értesítést arról, hogy bejelölted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!