Az emberek tényleg megsértődnek, ha nem szólok hozzájuk MAGAMTÓL?
Figyelt kérdés
Tehát ha kérdeznek meg beszélnek hozzám, akkor én is válaszolok, viszont magamtól nem kezdeményezek, mert nincs mit mondanom. Unalmas vagyok. De ezt ők úgy fogják fel, hogy utálom őket?2019. febr. 28. 17:37
1/4 anonim válasza:
Én pár éve nagyon visszahúzódó Introvertált voltam. Félénk.
Később kiderült, azt hitték flegma vagyok és nagyra magammal - (holott ennek pont ellentétje voltam) mert nem mertem kezdeményezni beszélgetést.
Mostmár kinyíltam, nem gond a kommunikáció sem, senki nem gondol már nagyon rólam ilyet - nem gondolhat! ;)
2/4 anonim válasza:
Én nem sértődök meg, mert egy ilyen ember nem jut el odáig, hogy érdekeljen. Ha valaki magától sose kezdeményez beszélgetést, sose nyit magától, akkor az azt jelenti, hogy egyáltalán nem érdeklem, szóval hamar leszállok róla és én sem kezdeményezek a továbbiakban semmit. Ettől függetlenül egyáltalán nem sért a dolog, egyszerűen csak minek fussak valaki olyan után, aki leszar? Semmi értelme.
3/4 anonim válasza:
Igen. Megsértődnek, mert nekik kell a figyelmed. Engem nem érdekel, ha flegmának hisznek, ne legyenek emberek rámerőltetve, csak mert képtelenek magukban lenni.
4/4 anonim válasza:
3- te már nagyon másról beszélsz. ;) Nem azért hittek flegmának mert nem tudtak magukkal mit kezdeni. :D Hanem mert félénk fejem olyan arcot vágott mint aki büdöset szagol... stb
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!