Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok, akiknek inkább fiúbará...

Lányok, akiknek inkább fiúbarátai vannak mint lánybarátai: hogyan barátkoztok fiúkkal? Nem féltek először odamenni beszélgetni hozzájuk?

Figyelt kérdés

nekem eddig csak lány barátaim voltak, mondjuk sosem voltam nagy barátkozós, de szerintem ebben az is közrejátszik hogy kicsit tartok lányokkal barátkozni, mert félek hogy elég könnyen megbántom őket, és ha valamit elrontok, akkor esetleg nagyon érzékenyen vennék (persze én is kicsit érzékeny vagyok, szóval nem azt mondom hogy én fúú de nem vagyok olyan:D ), csak szeretnék olyan barátokat is, akikkel lehet úgy hülyülni, hogy nem kell folyton attól tartanom hogy hiszti lesz, vagy megsértődés csak mert valami nem úgy alakul, meg akikkel úgy olyan témákról tudnék beszélni amik engem is és őket is érdekelnek. csak mivel mindig is elég szűk baráti körű voltam, nem igazán vagyok benne biztos, hogyan csináljam. meg a másik aggályom az, hogy azért sem merek odamenni fiútársaságokhoz, mert ma már eléggé kiszámíthatalan hogy éppen milyen az a társaság.. :/ úgy értem, például az én fiúismerőseim nagy része elég pletykás, és ha valaki valamit elront kipécézik és kiröhögik/gúnyolják a háta mögött, vagy páwák, ami nagyon elijeszt... én meg tényleg laza, és jófej, és tényleg fiús barátokat szeretnék, ahol semmi ilyen nem fordulna elő.

ti hogy csináljátok? vagy hogyan kezdtek el srácokkal barátkozni? osztálytársi és a netes ismerkedés nálam ki van lőve, hogy lehet, vagy hogy szoktátok ezt csinálni?

2016. ápr. 15. 16:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Van egy rész, ahol említetted a pletykálást. Ezt többnyire igaz a fiúkra, ahogy sok emberre is, megbeszélik a körülöttük lévőkkel történt dolgokat és ha olyan történt, akkor meg is mosolyogják. Kegyetlennek tűnhet, de ez általánosan igaz az emberekre.
2016. ápr. 15. 16:27
 2/3 A kérdező kommentje:
hát igen..:/ csak sajnos ezt kifejezetten erősen látom sok ismerősömnél..
2016. ápr. 15. 16:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem sok fiú barátom van, viszont ez nem véletlen, nem kell azon aggódniuk, hogy hiszti lesz abból ha beszélgetnek velem. Egyszerűen odamész, köszönsz aztán vagy jófejek vagy nem. Meg olyan is van, hogy attól, hogy valaki fiú még komolyan meg lehet bántani, azzal, hogy szerinted nem jó a haja.
2016. ápr. 16. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!