Miért akadnak ki ennyire az emberek, szimplán azért mert hozzájuk érsz?
Engem tömegközlekedésen akaszt ki, hogy muszáj a kezemet tapicskolni? Érdekes módon én megnézem, hova teszem a kezem.
Ilyenkor irritáló, hogy a másik annyiba sem néz, hogy észrevegyen.
A prank videók meg, aki elmegy qrvának, ne csodálkozzon, ha megbsszák.
Én megértem. Persze, hogy fura, irritáló, nem szokványos dolog, hogy valaki megfogja a kezed. De azért csak nem vered meg érte... 0-0
Amúgy abban igazatok van, hogy magának keresi a bajt.
Én normális értékrendű, átlagos férfinak tartom magam.
De ha odajönne egy vadidegen srác a kezem fogdosni nekem is az lenne az első gondolatom hogy de szívesen fejbe rúgnám. A tömegközlekedésen is ölni tudnék mikor a kezem fogják meg a kapaszkodó helyett, vagy látják hogy ott állok ahol és úgy állnak hogy egymáshoz simulunk, vagy ülök és a seggét tolja a képembe.
Normális ember ideges lesz ha inzultálják az utcán, mi ezen a furcsa reakció?
Ez igaz, van ahol tényleg próbálkozik meg ilyenek. Annál én is felcseszném magam.
De van amelyiknél megfogja a kezét erre a srác asszem valami olyat mond, hogy ,,don’t touch m” utána ,,are you dumb” és nekiesnek a 2 haverjával. >.>
Én is a "gyengébbik nem" képviselője vagyok. Ha hozzám odajönne egy random illető és erőszakosan próbálná megragadni a kezem, azt azonnal támadásnak venném. Ha valaki tanul önvédelmet, akkor belesulykolják, hogy ilyenkor vagy elszakadsz a személytől és menekülsz, vagy ha nincs erre lehetőséged, akkor legvégső esetben megpróbálod ártalmatlanítani (nem pépessé verni, hanem földre vinni).
Gondolhatod, hogy a videóban szereplő srác olyan embereket szemelt ki, akiktől várhatóan érdekes reakciót fog kapni. A legtöbben pedig józan paraszti ésszel úgy vélték, hogy az őket tapizó illető esetleg megpróbálja őket kirabolni vagy rosszabb esetben fizikailag bántalmazni. Már nem azért, de a videós a behízelkedő vigyorával pont elmenne valami drogosnak, aki nem tud józan döntéseket hozni - ergo veszélyt jelent. Egy rosszabb környéken teljesen érthetők a heves reakciók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!