Ha egy társaságban kettesbe beszélgetek egy fiúval mikor érzi úgy, hogy nekem tetszik/nyomulok? Én csak szimplán beszélgetnék, mint egy lánnyal, de mindig zavarba jövök attól, hogy ő vajon mit gondol, és inkább nem beszélgetek kettesbe fiúval.
Hát figyelj kedves kérdező.
Nekem amennyi barátnőm volt eddig én azt tapasztaltan, hogy a lánynak van egy bizonyos nézése amiből tudja a fiú. Gondolok itt például a mosolyra, elpirul ha bókol neki, és csupán csak néz de nem hall, annyira elmélyül a fiúba. Nem tudom másképp leírni de na ez a tipikus lány nézés :D
Aztán ha a lány folyamatosan szívatja mindennel. Pl: van egy pocsolya direkt bele ugrik hogy a fiút le fröcskölje. Például ha simogatja. Tehát igen ezek jutottak most eszembe saját tapasztalatból. Nyugodtan beszélgess fiúkkal, ne zárkózz el tőlük és nézhetsz a szemébe. Ahogy az előttem szóló is...gáz ha nem a szemébe nézel hanem az órát nézed a falon :D
A viaazajelzéseket kell figyelni, azaz a testbeszédét.
Tanulható, de valószínűleg sejtés szinten te is érzékeled, hogy mikor néz rá „úgy” egy fiú, vagy mikkr tesz olyan kijelentést.
Ilyenkor a te kommunikáciúdnak zárkózottabbnak-elutasítónak kell lennie a srác közeledési kísérletének elhárítására, azaz érzékeltetned kell, hogy te nem vagy vevő másra, mint egy laza csevejre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!