Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért akadnak ki ennyire az...

Miért akadnak ki ennyire az emberek, szimplán azért mert hozzájuk érsz?

Figyelt kérdés
Szóval, mostanában sok ilyen prankeket nézek amiben az utca emberét prankelik (külföldieket). Persze van a nagyon bunkó kategória amikor kihúzza az ember alól a széket, ráönti szó nélkül a vizet stb. Ilyenkor általában az a reakció, hogy emberünk a prankelő után fut - teljesen jogosan - felháborodva. De van ez a videó amit nem tudok hova tenni: [link] Nagyjából annyi a lényeg, hogy random embereknek csak úgy megfogja a kezét. Persze ez nem egy szokványos dolog én is elhúznám a kezem, hogy ,,haver, jól vagy?”, meg szólnék, hogy álljon le és elmennék. (Mondjuk az hozzátartozik a sztorihoz, hogy ezeket a prankeket általában fiúk csinálják, én meg egy egyszálbél csaj vagyok, szóval megverni vagy hasonló nem tudnám). De az csak nekem fura, hogy kb semmit nem csinál csak megfogja a kezét erre konkrétan elkezdik püfölni?:D Vagy ez normális, velem van a baj? Ti hogyan látjátok?

2017. okt. 13. 21:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha gyilkolni kell, muszáj hozzá érnünk a másik személyhez.

De jó erősen, hogy az illetőnek ne egyen esélye védekezni, esetleg önvédelemből ártani neked.

Szépen kell elmetszeni hátulról hirtelen a hangszálait.

2017. okt. 14. 14:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Mifelenk ennel kevesebbert is keseltek mar meg embert a buszpalyan. En is megijednek. Csak ugy, normalis ember nem kezd el fogdosni egy idegent, ha nem akar tole semmit. Nalunk nagyon sok a drogos, nagyon alja, rosszarcu ember, fiatal, torekeny lanykent, hozza vagyok szokva, hogy allandoan pasztazom a lehetseges veszelyforrasokat, es kerulom amennyire lehet. Igy is volt mar, hogy nagyon neccesen usztam meg egy csoportos nemi eroszakot. Engem csak ugy ne fogdosson senki, mert veszhelyzetet jelez az agyam, elkezdenek villogni a fejemben a piros lampak, egybol figyelem, hogy merre lehetne menekulni, vagy hogy lehetne megutni, hogy el tudjak menni.
2017. okt. 14. 14:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Amikor Párizsban voltam, a Notre-dame-i torony előtt egy férfi Quasimodo álarcban azzal szórakoztatta a sorban állókat,hogy az arra sétálók kezét megfogta, azok meg halálra ijedtek.
2017. okt. 14. 15:23
 14/14 anonim ***** válasza:

"olyat mond, hogy ,,don’t touch m” utána ,,are you dumb” és nekiesnek a 2 haverjával."

Nem véletlenül mondja, hogy are you dumb. Speciel fogyatékosnak gondolnám. Van egy fogyatékos pasi a városunkban, az ilyen, hogy leül melléd, és néz 20 cm-ről.

2017. okt. 14. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!