Most miért kell ezen ennyire megsértődni? Szerintetek jogos a sértődése?
Ez elég rossz poén . Nekem is anno ezt csinálta velem a barátnőm, később beismerte, hogy ő volt a kamu profil, de szarul tud esni. Mintha szándékosan viccet csinálnál a másikból . Nem haragudtam nagyon, de azért nem esett jól.
A meleg dolgon meg viccelődni elég gyerekes :) Ennél jobb ötlet nem volt ?
Szóval jogosan haragszik, más is haragudna. Bunkosag szó szerint.
Másrészt, én nem allok ke dumalgatni idegenekkel, akkor sem, ha 100 közös ismerősünk van, pláne nem küldök képet. De nyilván akkor az a korosztály vagytok, akinek meg van ideje idegenekkel csevegni/szivatni a másikat :) Amit lehet is, de ezt barátként kihasználni gyokerseg :)
Hú, de nagy poén volt... Nagyon eredeti.
Ha a haverjaimról kiderülne, hogy ilyen fantáziátlanok, én is otthagynám őket a pics@ba.
Teljesen igaza van. Számára nem lesz veszteség, ha nem beszél veletek, ő találni fog olyan haverokat, barátokat, akik megbecsülik. A 7. Válaszolónak is nagyon igaza van: nem is értitek. Ha magatoktól nem értitek, nincs bennetek ennyi jó érzés, empátia, akkor Mi itt hiába magyarázzuk.
Még ha odaálltok elé és bocsánatot kértek, akkor sem bízik majd bennetek soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!