A bizalom visszaszerezhető, ha elveszítettük?
Figyelt kérdés
2015. júl. 29. 21:23
2/13 A kérdező kommentje:
Mitől?
2015. júl. 29. 21:30
3/13 anonim válasza:
Attól, hogy mekkorát sikerült úgymond hibázni és hogy a másik fél mennyire képes adni még egy esélyt. :)
4/13 anonim válasza:
szerintem igen. de ahhoz nagyon sokat kell tenni hogy megmutassuk hogy az a valaki újra megbízhat benned, és bizonyítsd hogy komolyan gondolod. akkor talán jó esély van visszaszerezni a bizalmat
5/13 anonim válasza:
Toyota Supra in da house! Valamiért nagyon ismerősnek tűnik nekem az írásod, emlékeztetsz valakire... egyébként én is úgy gondolom, hogy bár nagyon nehezen, de vissza lehet szerezni az elvesztett bizalmat.
7/13 anonim válasza:
Nem biztos hogy itt kellene megbeszélni. :D Amúgy egy srácra, aki egy ideig az életem része volt, de csúnya vége lett, és már sajnálom ami szegénnyel történt, jobbat érdemelt, viszont most miattam akarja feladni...
Annyiban kapcsolódik a kérdéshez, hogy a bizalom (hiánya) is felelős volt a dolgokért.
8/13 A kérdező kommentje:
A sztori... anyám bekavart egy barátom és közém...de elég rendesen... tegnap beszéltem a baráttal... eléggé ki volt akadva.. nem engem hibáztat, a körülményeimet... 270 km-re lakik... azon godolkodom, hogy mivel szabin lesz augusztusban, ezért elmennék hozzá személyesen...
2015. júl. 30. 06:01
9/13 anonim válasza:
hát ezt is érdemes tenned, menj csak el hozzá, leültök, megbeszélitek, sok sikert
10/13 A kérdező kommentje:
És ha nem akar látni?
2015. júl. 30. 06:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!