A bizalom visszaszerezhető, illetve egy barátság ha véget ért, az helyre állítható?
Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 21:20
1/5 anonim válasza:
Szerintem most állj meg és gondold végig, hogy mit is akarsz. Nálam ami véget ért, annak vége. Elsőnek gondold végig, hogy most csak fasírtban vagytok-e, vagy soha többé nem kérsz a barátodból.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Ebben nálam tenyleg csak egy esély van. Ha egyszer elárul mar men tudnek benne megbízni.
3/5 A kérdező kommentje:
Igazából egy jó barátom megismert engem egy normális, jó fej embernek, sokat nevettünk, éjszaka felhívott ha baj volt és én is bármikor hívhattam.
Viszont egy csúnya betegségbe belementem, ami gyakorlatilag teljesen kifordított önmagamból, mint amilyennek megismert, és eljátszottam a bizalmát rendesen... Egyszer jól beolvasott skype-on, és azóta nem beszéltünk... De igazából meg se beszéltük a konkrét gondokat...
2015. jan. 25. 21:38
4/5 A kérdező kommentje:
igazából nem is érdekelt ez hónapokig... de már legalább két hete éjjel ezzel a barátommal álmodok és sírva kelek fel az emlékek miatt... lehet, hogy a lelkiismeretem dolgozik?
2015. jan. 25. 21:39
5/5 anonim válasza:
Szerintem a bizalom akkor állítható helyre, ha mindkét fél részéről van erre irányuló akarat. Ha a másiknak már nem vagy fontos, nem keres, nem ír, nem hív, akkor ne erőltesd a dolgot. Keress olyan embert, aki értékel téged, és aki el tud fogadni olyannak, amilyen vagy. (Írtam privát üzenetet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!