Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Haggyam vagy cselekedjek?...

Haggyam vagy cselekedjek? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés
Az egész osztályból csak két lánnyal vagyok rosszba. Én úgy gondoltam, hogy azokat összekéne ugrasztani és úgy kibékíteni hármunkat. Vagy valahogy a másik barátnőim által beférkőzni a bizalmukba. Mégis hogyan kellene csinálnom??

2014. nov. 5. 07:05
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
szerintem ne ilyen hülyeségeken gondolkodj, inkább vegyél egy helyesírási szótárt és tanulj belőle. értelmesebb időtöltés, mint ez a teljesen abszurd dolog, amit leírtál.
2014. nov. 5. 07:18
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Hagyjad, miert akarsz veluk is joban lenni?! Biztos nem veletlen nem baratkoztatok ossze mar korabban..
2014. nov. 5. 07:41
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
Te igazi szarkavaro vagy.
2014. nov. 5. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyik osztálytársam ugyanezt akarta csinálni velünk. Először azt is hittem, hogy te vagy az, csak ő már megcsinálta az egészet, és te tegnap tetted fel a kérdést. És ez nagy szemétség. Nem sikerült összeugrasztania.

Amúgy...

...Komolyan? Haggyam?!

2014. nov. 6. 08:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne haGGYad. CselekeGGY.
2014. nov. 6. 12:13
 6/6 A kérdező kommentje:
gondoltam ál fb-n oszt utána én leszek az aki mindhármunkat kibékíti.
2014. nov. 6. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!