Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek haggyam, hogy megcsokoljon? (Lent)
Van egy fiu, aki mar 2 eve szerelmes belem, es en is szeretem ot, de meg nem mondtam el neki. Napi szinten beszelunk orakat, tettem celozgatasokat, sokszor mondom neki hogy szeretem, de nem tudja hogy ugy. Leginkabb azert nem mondtam el, mert nem szeretnek komolyabb kapcsolatot vele. Egyik nap megkerdezte, hogy majd megcsokolhat-e. Erre en megkerdeztem hogy megmerned? Azt mondta igen es megkert hogy holnap talalkozzuk. Azt mondta titok, hogy miert, majd ott megtudom.
Nem biztos hogy azt akarja, de ha megis? En is szeretnem, viszont mivel nem akarok kapcsolatot nem biztos hogy jo otlet lenne:/
Szerintetek?
Koszi elore is
14/L
Szerintem ne játssz az érzéseivel,tudom,nehéz,de ez a leírásod alapján több,mint barátság,de kevesebb,mint szerelem. Szerintem ne engedd meg neki,mondd,hogy te kedveled,de csak mint barátot.Tudom,hogy ez neked is nehéz,de ha nem szereted őt teljes szívedből,akkor nem éri meg játszani az érzéseivel.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!