Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek haggyam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek haggyam, hogy megcsokoljon? (Lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiu, aki mar 2 eve szerelmes belem, es en is szeretem ot, de meg nem mondtam el neki. Napi szinten beszelunk orakat, tettem celozgatasokat, sokszor mondom neki hogy szeretem, de nem tudja hogy ugy. Leginkabb azert nem mondtam el, mert nem szeretnek komolyabb kapcsolatot vele. Egyik nap megkerdezte, hogy majd megcsokolhat-e. Erre en megkerdeztem hogy megmerned? Azt mondta igen es megkert hogy holnap talalkozzuk. Azt mondta titok, hogy miert, majd ott megtudom.

Nem biztos hogy azt akarja, de ha megis? En is szeretnem, viszont mivel nem akarok kapcsolatot nem biztos hogy jo otlet lenne:/

Szerintetek?

Koszi elore is

14/L

2013. okt. 27. 09:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi bajod van amúgy? Játssz játékokkal számítógépen, vagy a szőnyegen de ne más érzéseivel.. mert aztán fél év múlva megint jössz vissza hogy jaj csalódtam .. most mit tegyek szerintetek... lehetek terhes ha tíz napja a pasim a takaróra csöppentett egy spermadarabot, és én meg véletlenül takaróztam vele így 10 nap után? bugyin keresztül
2013. okt. 27. 09:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Aztán most jöhet az, hogy "normális válaszokat légyszi"
2013. okt. 27. 09:21
 3/3 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ne játssz az érzéseivel,tudom,nehéz,de ez a leírásod alapján több,mint barátság,de kevesebb,mint szerelem. Szerintem ne engedd meg neki,mondd,hogy te kedveled,de csak mint barátot.Tudom,hogy ez neked is nehéz,de ha nem szereted őt teljes szívedből,akkor nem éri meg játszani az érzéseivel.

15/L

2013. okt. 27. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!