Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ezek után lennének...

Szerintetek ezek után lennének a barátaim?

Figyelt kérdés

Múlt év iskolakezdésén még minden ok volt. (középiskola)

Aztán sorscsapások sora ért engem :

1. barátnőm megcsalt, s kidobott,

2. apám x évvel ezelőtti hiteltartozása majdnem vitte a házunkat, amiből úgy kecmeregtünk ki, hogy felvettünk még 1 hitelt, ami miatt én már nem leszek képes egyetemre menni az anyagiak miatt (szóval majdnem elvesztettem az otthonomat, de helyette a jövőmmel fizettem meg)

3. a baráti köröm nagy részéről ocsmány dolgokat tudtam meg, amik bár nem velem kapcsolatosak, de bizalmatlanságra adtak okot (egyik barát "hátbaszúrta" a másikat, az egyik a másikat csalta stb. stb.)

Ezek így egyszerre sújtottak engem, amitől depresszióba estem és mindenkit ellöktem magamtól, mert féltem, hogy megint csalódni fogok. Most viszont úgy érzem újra a régi önmagam tudnék lenni, viszont félek, hogy a volt barátaim már rég lemondtak rólam.

Nem voltam velük bunkó sosem, csak 100%-osan közömbös, mint egy idegen. Jó ez is egyfajta bunkósság, de másfajta.

Szerintetek megtudnának nekem bocsájtani?

2014. aug. 23. 17:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Jah, csak annyit, hogy kb. fél évig volt ez a közömbös depis korszak + a nyár. Azelőtt 1 teljes évig jóban voltam mindegyikőjükkel.
2014. aug. 23. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha egymást hátbaszúrták, lehet téged is fognak majd. Biztos, hogy ilyenekkel akarsz barátkozni? A helyedben tovább lépnék.
2014. aug. 23. 18:04
 3/6 Firedoom ***** válasza:
Tokeletesen igaza van, eloszor az ertekiteleteden valtoztass. Hatbaszurja a masikat? Es te a baratja akarsz lenni? Most hulyeskedsz!? Biztos vannak rendes emberek is korulotted akik lehetnek akar baratok is. Es nem az a kibeszelem-hatbaszurom tipus akiket te embernek gondolsz.
2014. aug. 23. 22:54
 4/6 A kérdező kommentje:

Nos igen, valóban voltak ilyen hátba szúrósok a baráti körömben, de ettől még jó-néhányuk nagyon is szerethető egyén, csak gyenge jellemmel rendelkeznek emellett.

De lehet (mert időközben gondolkodtam) hogy úgy igazán, egy hovatartozás hiányzik nekem. Eddig ezt a szerepet az osztályom töltötte be.

2014. aug. 23. 23:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom amit az első válaszoló is. Lépj tovább és idővel lesznek emberek, akik majd a társaságodat keresik!

Járj el bulizni, szórakozni értelmes helyekre, így a stresszt és a depressziót is feloldod magadból és sok értelmes, kedves emberrel megismerkedsz, akikkel majd együtt jártok el kikapcsolódni, akikkel megoszthatod majd a gondjaidat és az örömödet is, akikre támaszkodhatsz és akik biztonságot nyújtanak neked! Egy mondatot soha életed során ne felejts el! "Tovább előre"-ez kísérje utadat! Élj boldogan és soha ne nézz vissza! Ha gondolod és van kedved beszélgetni, esetleg tanácsot kérnél írj privátban és mielőbb válaszolok neked!

Remélem tudtam segíteni!

Sok boldogságot kívánok és soha ne feledd-"Tovább előre"!

2014. aug. 24. 17:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Éreztem, hogy kell néhány külső szemlélő véleménye :)
2014. aug. 24. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!