Hol/hogyan ismerkedhetnék meg kedves lányokkal, akik a barátaim lennének?
21/F vagyok, rengeteg komplexusaim közt az anyakomplexus a legfőbb, és annak ellenére, hogy van barátnőm, akit nagyon nagyon szeretek, és kaphatok tőle mindig szeretetet, így is megtörténik az, hogy ha pl. megbántok valakit (akit szeretek), akkor nagyon rosszul fogom érezni magam lelkileg, és szeretetre (ölelésre, velem való foglalkozásra) vágyom. És a barátnőm nem lehet minden nap mellettem, hogy velem foglalkozzon.
Nem vagyok beszédes és gátlásos vagyok, és nagyon szeretnék elkerülni minden kényelmetlen/nem várt szituációt. Legszívesebben myviprandi és egyéb helyeken próbálkoznék (szóval ne "vakrandi" legyen), de amint leírom, hogy szeretethiány, már törölnek is.
Ha van barátnőd akkor miért akarsz más lányokkal randizni? Nem lehetsz akkor mégsem annyira gátlásos...
Ha viszont csak barátkozni szeretnél valakivel akkor szerintem ne a neten próbáld. Járj el olyan helyekre ahol emberekkel lehet ismerkedni.
A chattel az a baj, hogy nincs rá garancia, hogy tényleg az írja, akinek állítja magát.
Közösségi oldalakon? Csak úgy írjak rá lányokra, hogy legyenek a barátaim? Sosem volt nekem még igazbarátom (legalábbis max pár hónapig, mert mindig úgy gondolták, hogy túlzásba viszem a szeretetet), úgy hogy nem tudom, hogy gondoltad ezt a féle ismerkedést.
Szijja:)
A HotDog az tényleg jó ismerkedésre:)készítesz egy nagyon szép kis profilt magadnak, rakhatsz rá zenéket, képeket, albumokat stb.:)megnézheted mások profilját, szavazhatsz és írhatsz az üzifalára, hogy pl. "nagyon tetszik a profilod stb."Ő vissza néz, ír az üzifaladra...és már akár ebből is kialakulhat egy beszélgetés:)belehet jelölni emberkéket hawernak vagy ismerősnek:)itt nincs zsákbamacska...vagyis persze előfordulhat, mint minden oldalon, hogy valaki más képével regisztrál, de azt ki lehet azért szűrni:)
sok sikert:)
11:24
Valóban jó ötlet ez, köszi szépen!!! Mihamarabb el is kezdem a folyamatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!