Nudizni szeretnék, de szégyenlős vagyok, mit tegyek?
sziasztok
szeretném kipróbálni, hogy milyen meztelenül fürdeni (strandolni), viszont borzalmas szégyenlős vagyok... Van egy nagyon jó barátom, akinek elmondtam, hogy mi egy "titkos" vágyam (meztelen fürdőzés). Lesz most hétvégén egy ilyen haveri összeröffenés egy tó parton, ami egész hajnalig tart.. Felvetette többiek előtt, hogy éjjel meztelenül fürödjünk, és mindenki benne van kivétel nélkül.. ciki lenne, ha én meg ott állnék ruhába.. mit tegyek?!
29F
Ahol a műtéti heged van, ott szőrös a hasad? Mert a szőr is takarhatja.
Mi van, ha feláll? Legalább látják, egészséges vagy. Lehet, a többiké is fel fog állni, amint meglátják a tiéded.
Rántsd le a gatyádat, nem filóz ezen és élvezd a meztelenség szabadságát. Utána meg lehet meztelenül sörözni is.
veled minden oké? vagy még ártatlan vagy?
tényleg olyan, ahogy az első válaszoló írta, mintha egy kislány írta volna ki a kérdést.
Tudod....én nagyon szégyenlős vagyok utál mutogatni magam még sima strandon is a felső testemet.
Egyszer voltunk a családdal Horvát országban egy apartmanban,a házhoz ját egy hátátsó kerti medence is,én hajnalban elhatároztam hogy elmegyek úszni kicsit. Miuán kitaláltam azonnal mentem a fürdő gatyeszért. De nem találtam a táskát mert éjszaka értünk oda és még nem pakoltunk be hanem a kocsiban maradt minden cuccunk.Én tanácstalanul áldogáltam a lépcsőházban hogy mi fogok most csinálni aztán rávettem magamat hogy majd ruha nélkül. Lementem csupaszra vetkőztem és úsztam eggyet a már reggelni melegben [nem féltem hogy meglátnak mert még félhomály volt és ráadásul hátsó kertben volt] szoval olyan felszabadító volt meztelenül úszni. Próbáld ki nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!