Miért vagyok ennyire szégyenlős?
Figyelt kérdés
Szinte mindent szégyenlek mások előtt ami amúgy másoknak tök normális.
Régen sokat bántottak meg kiröhögtek még azért is ahogy léptem de emiatt mostmár szinte a szüleim előtt se merek nagyon semmit.
Szeretek énekelni magamban. Mások előtt szégyenlem. Szeretek táncolni. Mások előtt szégyenlem.
Szinte még az imádott kutyusom előtt is szégyenlek edzeni mert arra gondolok hogy hülyének néz...
Mit csináljak ezzel?
17/L
2015. márc. 12. 19:53
1/2 anonim válasza:
Én gondolkodásom változtattam meg: egy kis ego, meg az h pl lesz*rom masok velemenyet... habár ez lehet kivülről nem így tűnik, mert elég pirulós vagyok, de azt is lesz*rom. Szóval gondoldd azt, h istennő vagyok emberek... najó az is elég lehet, ha teszel rá h mit szólnak mások..próbáld ki :) 17L
2/2 anonim válasza:
Egyetértek az első hozzászólóval. Én is szégyenlős voltam sokáig, de ha magasról tojsz mások véleményére, akkor sokkal boldogabb leszel. Elvégre nem azért létezel, hogy mások jól érezzék magukat, hanem a saját boldogságod a legfontosabb.
Egyébként nagyban segít, ha van egy jó barátod, akivel együtt lehet mindenféle hülyeséget csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!