Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, ha túl szégyenl...

Mit csináljak, ha túl szégyenlős vagyok?

Figyelt kérdés
6.-os vagyok. Mennünk kell majd úszásra és közös öltözőnk van (úgy értem a lányoknak)és nagyon szégyenlős vagyok. Nem merek levetkőzni, mert nekem szőrös. A lányok azt akinek szőrös azt gúnyolják. Mit tegyek ?

2015. jan. 6. 16:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Biztosan van ott WC, öltözz át ott, mi így oldjuk meg. Vagy ha nem sikerül a fal mellett öltözöl, és törülközővel takarod magad elölről, én az állammal szoktam megtartani. Hátulról meg ugye takar a fal.
2015. jan. 6. 16:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm de nem lehet, mert a terem kialakítása és a padok helyzete ezt nem teszi lehetővé.
2015. jan. 6. 16:23
 3/11 anonim válasza:
Én otthon lenyírom.Nem muszáj borotválni ha az zavar vagy nem áll kezedre...Remélem ez beválik.Nem is lesz olyan sűrű már. :)
2015. jan. 6. 16:43
 4/11 anonim válasza:
Vigyél egy jó nagy fürdőlepedőt(óriási törölköző) és tekerd magadra úgy ahhogy a nagyáruházak újságjain szokták.(Hátadra teríted, hónod alatt előrehozod ha mondjuk bal hónod alatt húztad akkor a sarkát a jobb vállad fölött hátra és a törölköző másik sarkát meg fordítva és a nyakadban megkötöd.) Sok sikert! ;-)
2015. jan. 6. 16:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Törölközőt csavarsz a derekadra és az alatt veszed át az alsóneműt.Én is mindig így csináltam:)
2015. jan. 6. 16:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Manapság hatodikban kell úszni menni? Minket másodikban vittek. Így aztán nem volt téma a szőrösség. :D Viszont azért megszóltak, hogy nagyobb medencébe küldtek át, de nem mertem átmenni és inkább maradtam a kisebben, ami melegebb is volt. A gyerekek hihetetlenül gonoszak tudnak lenni... Pedig mindenki úgy tekint rájuk, mint valami jóságos, kedves teremtmények.
2015. jan. 6. 17:25
 7/11 anonim ***** válasza:

#6.

Én erre csak azt tudom mondani,hogy ez nagyon függ a neveléstől is.

Bár manapság hiába neveled jól a gyermeked,ez a társadalom tönkreteszi:(

2015. jan. 6. 17:28
 8/11 A kérdező kommentje:
Elvileg úgy volt, hogy csak ötödikben kellet volna, de a jóságos osztályfőnököm elintézte, hogy most is menjünk.
2015. jan. 6. 17:44
 9/11 anonim válasza:
Egy érett hölgy vagy ök meg éretlen gyerekek ennyi :)
2015. febr. 8. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:
A fèlelmeknek kètlábbal teljes határozottsággal kell a pofájába taposni. Szóval sz@rd le a f@@szba. Azèrt mert szőrös vagy ne aggódjál. Amúgy meg vágd pofán aki beszól ezèrt, vagy nyomd a vìz alá. Jó hogy nem abba kötnek bele hogy megszülettèl.
2015. febr. 28. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!