Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon szégyenlős vagyok....

Nagyon szégyenlős vagyok. Szerintetek mit tudnék ezzel kezdeni? Többi lent.16/l

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom, hogy miért van így, de kb. fél éve állandóan azt gondolom, hogy mindenki engem néz. Sporttagozatos suliba járok, úszunk hetente kétszer, a többi napon tesióra. Az öltöző közös, tesinél még annyira nem zavar, de úszásnál ugye teljesen le kell vetkőzni és én olyankor már előre parázok. A többieket pedig kicsit sem zavarja. Mit lehet ilyenkor csinálni? Értelmes választ várok, köszi.

2014. jún. 7. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyan már, senki nem kíváncsi a másikra (az egyneműek közül legalábbis), alapesetben semmiképp, szóval nem kell azon parázni, hogy téged néznek, mert ez nincs így, ha meg így van, az azért van, mert tetszel neki(k), ami megint csak nem olyan szörnyű dolog, még ha téged nem is érdekelnek a lányok :P
2014. jún. 7. 16:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy csak én gondolom így, de a többi csajnak ez úgy látszik nem gond, vagy csak nem mutatják. Főleg zuhanyzásnál ciki, már gondoltam arra is, hogy bikiniben zuhanyzok, de csak felhívnám a figyelmet magamra, mert senki sem csinálja. Nekem meg olyan kellemetlen.
2014. jún. 7. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Amint lesz barátod, akivel szex is lesz, mindjárt nem leszel szégyenlős :) Segítőkész vagyok, ha gondolod... :P
2014. jún. 7. 19:05
 4/6 anonim válasza:
Ez teljesen normális, de nem értem, hogy kerülsz te akkor egy ilyen iskolába? Én mai napig nagyon szégyenlős vagyok, emberi tulajdonság, ha nagyon zavarna menj másik suliba, vagy pszichológushoz. 21L
2014. jún. 7. 19:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Magát a sulit nagyon szeretem, csak azzal van bajom amit írtam, és azzal is csak pár hónapja. Lehet hogy én parázom túl, de furcsa, hogy a többi velem egykorú csajok gond nélkül levetkőznek egymás előtt.
2014. jún. 7. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is szégyenlős voltam, de elmúlt. Hidd el annyira nem vagy fontos hogy mindenki veled törődjön. Nyugodtan viselkedhetsz úgy mintha senki sem látna.
2014. jún. 7. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!