Mit lehet azzal kezdeni, ha rengeteg érzés van bennem?
Kedves Kerdezo!
Ha valamly kettos jegyben szulettel (ikrek, halak stb) akkor annak a valoszinusege, h folyamatosan igy erezd magad, igen nagy. A felnotteseg egyik bizonyiteka, h az ember a sajat magaban levo ellentmondo erzelmeket kezelni tudja. Vagyis nem egyszeru a feladatatod, egy csapasra megoldani csak lobotomiaval lehetne, de ezt nem javaslom. A koroddal elore haladva ez valamit javulni fog( fiatal felnottkent sokan kuzdenek vele, de aztan a problema intenzitasa rendszerint csokken.) Nyugtasson meg az a tudat, h nem az a bolond, aki hangokat hall, hanem aki hallgat rajuk :DDD!
Be lehet allitani, mint a radion, az erzekenyseg fokat, hogy mire hallgatsz stb. Nyugtasson meg a tudat, h a csavargatni a gombokat meg lehet am tanulni! En evek ota jogazom, tudom a zajt szurni, a kulonbozo helyekrol szarmazo informaciokat sulyozni, csoportositani, es szelektalok is kozuluk. Mindegy, h ez az info a kulvilagbol v a sajat lelkelmbol, fejembol szarmazik-e, igyekszem kezelni. Neked is javaslom, meditacios/relaxacis/stb modszerek kereseset es hasznalatat. Nem azonnal, de szepen lassan kibirhato merteku lesz a sajat erzekenyseged es a tombolo erzelmi kavalkad a fejedben.
Jo munkat.
Udv R.
Köszönöm kedves R., de én már nem vagyok fiatal felnőtt, lassan 50 leszek. A horoszkópban sosem hittem, és nem olyan jegyben születtem, amiket írtál.
Ez egyébként az utóbbi években fokozottabb, tehát a kor előrehaladtával nemhogy csökkent, hanem nőtt.
A relaxációba vagy belealszom, vagy elkalandoznak a gondolataim.
Azt szeretném megtudni, hogyan tudnám ki/felhasználni ezt a felfokozottságot.
Kedves Kerdezo,
persze igy mas a leanyzo fekvese, ha nem 16 eves vagy :)
Az adottsagaidat hasznalni is lehet. Jelzem, a fa, amibe a fejszedet vagtad, nagy, plane, h kifesteni/kirajzolni magadbol nem megy (en egy borzaszto szerencses ember vagyok, mert hala az egnek, en ki tudom kreativkodni magambol a feszko maradekait). Na, ha a szolgalotba akarod allitani ezt az ezen eroid, ahhoz nagyobb tudatossag es jooooval nagyobb talalekonysag kell, mint az atlagnak adatott.
Hu, tobb info kell nekem elsore arrol, h milyen korulmenyek kozott "hatalmasodik el" rajtad az erzelmeid intenzivitasa. Ha helyzetfuggo, akkor egyszerubb dolgunk lenne. Ill. jo lenne azt is tudni, mi kore rendezodnek ezen erzesek, vivnak-e egymassal/ellentmondanak-e egymasnak, v. megiscsak van bennuk valamifajta kozos nevezo.
Ha gondolod, irj privatban.
Udv R.
Kedves Kerdezo,
szamomra ez is egy megoldas.
Udv R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!