Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nudizni szeretnék, de szégyenl...

Nudizni szeretnék, de szégyenlős vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

sziasztok

szeretném kipróbálni, hogy milyen meztelenül fürdeni (strandolni), viszont borzalmas szégyenlős vagyok... Van egy nagyon jó barátom, akinek elmondtam, hogy mi egy "titkos" vágyam (meztelen fürdőzés). Lesz most hétvégén egy ilyen haveri összeröffenés egy tó parton, ami egész hajnalig tart.. Felvetette többiek előtt, hogy éjjel meztelenül fürödjünk, és mindenki benne van kivétel nélkül.. ciki lenne, ha én meg ott állnék ruhába.. mit tegyek?!

29F

2015. júl. 9. 22:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Igyál egy kis piát előtte, majd az felold. A végén még lehet annyira belejössz, hogy te leszel a környék szatírja.
2015. júl. 10. 09:37
 12/25 anonim ***** válasza:
Éjjel nem is fog látszódni a tested, nincs miért aggódnod. Legalább lesz még egy örökre szóló élményed.
2015. júl. 10. 19:12
 13/25 anonim ***** válasza:

fedd fel szégyenlősséged okát.

attól félsz,hogy fel áll?

kics?

nagy?

senki sem tökéletes.te sem ez egy ok arra,hogy megmutasd magad.és ha nem mész akkor továbbra is itt fogsz nyafogni 30évesen.

2015. júl. 10. 20:59
 14/25 A kérdező kommentje:
talán legfőbb félelmem, hogy feláll.. meg hát nemtudom... cikinek érzem.. meg volt sérvem, és van ott egy műtéti heg is..
2015. júl. 11. 09:37
 15/25 anonim ***** válasza:
Azon a haveri összeröffenésen lányok is lesznek? Azért tartasz tőle?
2015. júl. 11. 21:52
 16/25 A kérdező kommentje:
Lesznek, de kulonvonulhato a helyzet.. Nem csak lanyok elott van ez a para..
2015. júl. 11. 22:09
 17/25 Kqwert Gábor ***** válasza:

Szerintem ne hagyd ki!

Ha valaki rákérdez a műtéti hegre, beszélj neki róla, normális ember ezért nem cikizhet.

Éjszaka hidegebb a víz, ne félj attól, hogy feláll!

Ragadd meg a lehetőséget, ilyen nincs minden nap!

2015. júl. 11. 23:14
 18/25 anonim ***** válasza:
Csak a nagybajszú harcsa rá ne raboljon! :P
2015. júl. 13. 09:37
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarod akkor minek erőltetni?Szerintem pont idegenek előtt jobb elkezdeni a nudizást,mert a haverokkal másnap is találkozni kell és nem jó ha az a téma napokig hogy hehe felállt a fütykös,haha milyen kicsi stb.. Olyan környezetben ahol idegenek vannak akiket soha nem látsz többet,sokkal egyszerűbb a dolog.

Mellesleg egy gatya semmiben nem akadályoz se úszásban se gyaloglásban a víz is átjárja,szóval szerintem semmi előnye nincs a pucéran szaladgálásnak. Maximum egy barátnővel éjjel vízben kettyintést könnyíti meg.

2015. júl. 13. 10:00
 20/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki eddigi válaszát!

Hétvégén volt ez az összeröffenés, majdnem megvolt.. igazából haverom (aki legjobb barátom) győzködött, h csináljam meg, de még kicsi kellett... igazából már bennem a lendület, és meg fogom csinálni..

utolsó:

meg akarom csinálni, csak baromi szégyenlős vagyok, és próbálom leküzdeni.. Nyilván semmiben nem akadályoz egy fürdőgatya, de ki szeretném próbálni nélküle is milyen :)

2015. júl. 14. 05:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!