Szóval, 16 éves fiú,nőket szereti csak szégyenlős más fiúk előtt póló nélkül, tudnátok-e tanácsot adni neki? Vagy legalábbis nekem olyan fura karaktereket jelzett itt ki hogy 2 percig tartott elolvasnom mi a kérdés.
Ujra irom a kerdest,mert valami problema volt!
16 eves fiu vagyok, lanyokat szeretem, de szegyenlos vagyok a haverjaim elott polo nelkul! Megkoszonnek nehany tanacsot! Ha akartok irjatok privatba is tanacsokat!
Igazabol mindenki,olyan kigyurt, en meg olyan bizonytalan vagyok haljatok,ami az edzest illeti,lehet az kene,koszonom akik eddig valaszoltak.
ÁLLJ! NE kövesd a média azaz a tv-k tanácsait!! Az a céljuk, hogy mindenkit lefogyasszanak és izmossá varázsoljanak, csak amiatt, hogy rásózzák az emberekre a 10 ezret érő csodaszerüket, ami mit tudni ,milyen összetevőket tartalmaz, és mit okoz.
Pontosan ezért van a médiában minden műsorban cica baba és izmos, modell alkatú férfi.
Maradj olyan, amilyen vagy. Ne változz. Hiszen nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!