Tudok ellene tenni valamit?
Figyelt kérdés
Általában összebarátkozok valakivel ( kb. 1 hónap után az illető elkönyveli magában hogy a legjobb barátja vagyok, hiába mondom neki, hogy nincs legjobb barátom ) és 1-2 év múlva lesz még egy 2. ember akivel nagyon jóban leszek, de ez az elsőt nagyon zavarja, viszont nem mondd semmit se. Aztán ( nem tudom, milyen alapon ) elkezd bunkón viselkedni velem, szidni a másik barátnőmet és kerülni engem amikor én semmi ilyesmit nem csinálok ( még a háta mögött sem mondok róla semmi rosszat ) . Egy idő után pedig ez engem már nagyon zavar, megpróbálok még egy kicsit kedves lenni vele, és mivel nem áll velem szóba ezért a másik barátnőmmel törődök többet. Aztán jön az első ember, hogy én eldobtam őt meg ilyenek.Pedig nem dobom el, csak mivel nagyon bunkó velem, inkább nem megyek a közelébe. Ez már nem az első alkalom... Mit tegyek ellene?2015. júl. 8. 16:33
1/2 anonim válasza:
Mivel neked egyik barátod sem fontos és csak időszakosak ezért ne csodálkozz a reakciójukon főleg ha nem az első akkor benned van a hiba :/
Találj egy barátot aki életed végéig barát és TE is neki,nem aztán egy következő meg következő hanem egy!
2/2 anonim válasza:
Ez a dolog elég bonyolult. A javaslatom az, hogy legyetek együtt mind a hárman. Ha fontosak neked a barátaid, nincs olyan, hogy legjobb, meg a 2.,3.,stb... Valakinek miért ne lehetne ugyanúgy fontos két ember? A családban sem úgy működik, hogy csak apát, vagy anyát szereted, mert mind a kettőben van jó dolog, amiért szereted. Miért ne lehetne így a barátság is? Viszont meg kéne értetned a barátnőddel, hogy nem közösíthet ki magának, neki is vannak rajtad kívül barátai és te sem várnád el tőle, hogy csak veled foglalkozzon. Hiszen te attól ugyanúgy szereted, mint eddig. Viszont, ha így folytatja, el fog veszíteni, mert ez egyikőtöknek sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!