Igaz az, hogy a hármas barátságokból egy álatalában kiszorul? Ha igen, lehet valamit ellene tenni? Ha van, tapasztalatokat is írjatok légyszi! Normális válaszokat kérek.
A válaszokat olvasva jelenleg én tartom a rekordot.
1979-től tart a barátságunk. Ahogy nevezzük magunkat a 3 grácia.. Sok év eltelt. Volt házasság, válás, temetés, egymástól messzire költözés (országok választanak el minket) de mai napig tartjuk a kapcsolatot. Hála az internet csodájának úgy beszélgethettünk egymással mintha egy szobában ülnénk. Évente kétszer mindig találkozunk. Nyáron 2 hét közös nyaralás, télen meg 1 hét valamelyikünk otthonában. Mindig a soros lánynál ünnepelünk. Tavaly nálunk voltunk (Anglia), idén Magyarországra megyünk, jövőre Ausztrália lesz a találka hely. De a skype segítségével akár napi dumálás is mehet..
Én is voltam sőt most is vagyok egy 3-as barátságban.
Az elsőnél még középsulisok voltunk és én voltam az aki mellőze volt. Nagyon rosszulesett nekem.
A mostaninál is én vagyok néha mellőzve de mindkét lánnyal jóban vagyok. Ők régebb óta ismerik egymást ( 1 év) én az egyik lányt 1 éve ismerem , a másikat 2 hónapja. Néha mikor olyan dologról beszélnek amit a másik lány tud én nem elég rosszulesik.
Lehet valakinek jó a 3-as barátsága mint ahogy fentebb írták, de én a 2-es barátságot részesítem előnyben.
Akiknek ilyen jó barátnőik vannak mint akik írták remélem még sokáig barátok lesztek :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!