Tudok nyitott kapcsolatos tapasztalatokat velem megosztani, ahol a szex és egymás kielégítése volt a fő cél, szerelmi érzelmek és giccs nélkül? Aka ''Barátság extrákkal, Csak szexre kellesz''
Fiatalabb koromban olyan pasijaim (is) voltak, akikkel csak hétvégén találkoztam, esténként csavarogtunk itt-ott, szex természetesen. Hétközben nem találkoztunk, nem hívtuk, kerestük egymást, mobilunk sem volt.
DE mindíg ott romlott el, mikor valamelyikünk többet akart.
Nekem több ilyen férfi barátom is van/volt, akikkel haveri szinten, vagy valóban baráti szinten jóban voltunk/vagyunk. Van akivel egyszer, másikkal többször volt szex is - egyiküket 15 éve ismerem, 7 éve nem volt köztünk semmi, de továbbra is jóban vagyunk, néha beszélünk. A barátságunk nem sínylette meg azt, hogy volt köztünk testiség, sőt, szerintem őszintébben tudunk egymással beszélni, mert nincs gátlás.
Szóval, szerintem egy barátságba - ha valóban egyik fél sem akar többet - simán belefér az alkalmankénti szex, csak tudni kell intelligensen kezelni.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!