Miért nyitott ablaknál kell bulizni, meg a mélynyomós zenét bömböltetni a házban?
Én is szeretem a hangos zenét, meg a mélynyomót, mikor jó erős.
De benn a házban, zárt ablaknál délután.
A szomszéd srácok meg nyitott ablakbál buliznak feltekert zenével, aztán csodálkoznak, ha kihívták a rendőröket éjfélkor... Olyan hangosak voltak, hogy én hallottam 3 házzal arrébb zárt ablakkal...
Miért nem lehet zárt ablaknál bömböltetni a zenét?
Mert utálják a szomszédokat. Én legalábbis már 4 és fél órája dubstep-et üvöltetek, és várom hogy átjöjjenek szólni.
Elég gcik itt a szomszédok, úgyhogy én direkt szívatom őket.
Mert nincs kedvük/lehetőségük elmenni olyan helyre, ahol a kedvenc zenéikre bulizhatnak, és másokat nem zavarnak. A többit az előzőek leírták.
Mondjuk a mélynyomónak nem sokat számít, hogy egy ablakot kinyitsz vagy becsuksz.
1. Mert nincsenek tekintettel másokra...persze nyár is van, nem tudni konkrétan mennyire volt durva.
2. A mély hangok minden irányban terjednek és nagy a hullámhosszuk, energiájuk, ezért ezek hallatszanak messzire, és az ablak kinyit/becsuk tipikusan nemigen számít!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!