Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Igaz az, hogy a hármas barátsá...

Igaz az, hogy a hármas barátságokból egy álatalában kiszorul? Ha igen, lehet valamit ellene tenni? Ha van, tapasztalatokat is írjatok légyszi! Normális válaszokat kérek.

Figyelt kérdés

2014. jún. 26. 23:23
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
100%
Hármas baratságban vagyok kisgyermekkorom óta a barátnőimmel. Egy utcában nőttünk fel. Én betöltöttem a 73. évemet, ők a 72.-et. Mindhárman azonos csillagjegyben születtünk.Napi, heti szinten igyekszünk egymással beszélni,érdeklődni a hogylétünkről, és a családi problémákat megosztjuk egymással. Mindhárman büszkék vagyunk a barátságunkra.
2020. nov. 11. 01:13
 22/22 juhaszni3 válasza:

Én most is egy hármas barátságba vagyok. Nagyon régóta ismerjük egymast, kiskorunk óta, de nem igazan akkor lettünk legjobb barátok, inkabb olyan általános iskola 5-6 osztályra tenném a kezdetét. Az egyik srác, a másik lány, így kicsit pont megnehezíti is a dolgokat. A sráccal annyira sose voltam olyan testvéri hangulatba mint pl barátnőm, és eléggé irigy vagyok is az ő kapcsolatukra. Marmin örülnék ha mindhárman kb ugyan olyan barati szinten lennének. A srácis baratnőmmel hamarabb jóba volt, és én is hamarabb jóba voltam barátnőmmel, és ez látszik is. Tudom hogy nem szép az irigység egy barátságban, és igyekszek ezen túltenni magam, de így is úgy érzem, valami fontosból mindig kimaradok.

Lány/19

2022. nov. 22. 04:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!