Mit tudnék ellene tenni? Vagy nem rajtam múlik?
Elég nyílt a személyiségem,megmondom amit akarok, nem kerülöm a válaszokat, és őszinte is vagyok még ha fáj is
Elég sok Fiú/lány barátom van, akikkel ha össze futok az utcán mindig jól elbeszélgetek, és sokat mosolygunk
viszont ha otthon vagyok, vagy facebookon, van hogy senki sem keres, nem írnak rám, nem keresnek kirekesztetnek érzem magam ilyenkor hogy senki sem foglalkozik velem, és nem keres senki, velem van a gond? 18f
Nem. Én is ilyen vagyok, 2x annyi idős és lány.:)
Szóval én már 2x ennyi ideje töröm ezen a fejem.:)
sokszor meg is kérdeztem őket, hogy ez miért van.
Még hosszan sem lehetne ide leírni, mik az okai..:)
A megmondóembereket sehol sem szeretik.
Röhögni biztos lehet veled, meg nyilván barátkozós, társasági lény vagy, ezért havernak elmész, de valójában nem érdekled a többieket.
Változtass, legyén diplomatikus, a véleményedet úgy mondd meg, hogy azzal ne bánts meg másokat, és népszerűbb leszel.
Facebookon az emberek többsége már követni sem tudja az ismerősei számát. Ha csak mindennap 6-7 ember ír neki ott, akkor már kevesebb ideje jut a másikra és a többire...
Ha te látod hogy online és érdekel hogy mivan vele, írj te bátran, elvégre barátok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!