Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen barna a bőröm és...

Miért ilyen barna a bőröm és mit tudok tenni ellene?

Figyelt kérdés
Szóval, elég barna bőröm és borzasztóan csúnya. Télen-nyáron barna, de nyáron.... most tükörbe sem merek nézni. Sokan mondják, hogy a szép a kreol bőr, de nekem nem az a "szép" bőröm van. Nekem kifejezetten ronda. Az arcom két oldalán még egy kicsit pirosas is. Alapvetően zsíros az arcbőröm, ez csak rá tesz egy lapáttal. Minden más részem is ilyen, a karom is elég feltűnő, de az legalább szebb valamivel, mert egyenletes, míg a kézfejem megint csak egy szörnyű eset. Na de mindegy. Van egy olyan félelmem is, hogy a hátam mögött sokan néznek cigánynak, miközben nem vagyok az. Okom van ezt hinni, mert egyesek úgy is viselkednek velem... Aztán lehet, hogy csak azért ilyenek, mert szánalmasnak tartják a kinézetemet pontosan a barna bőröm miatt, ezt nem tudom. Mit lehet tenni a bőr kivilágosításáért? Azt hallottam, hogy citrommal kell kezelni, de ez működni is fog? A válaszokat köszönöm, de kérlek ne poénkodjátok el, nekem nem olyan vicces, sőt nagyon elkeserítő téma.

2015. jún. 17. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
A börödet kivilágosítani nem igazán lehet. A citromlétöl csak tönkremegy, mert kimarja.
2015. jún. 17. 17:52
 2/7 A kérdező kommentje:

[link]

Ezek közül valamelyik?

2015. jún. 17. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Probáld ki mindet aztán majd kiderül,hogy bejön E valamelyik... Addigis ne nagyon napoz ha lehetszéges
2015. jún. 17. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehetséges
2015. jún. 17. 17:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem szoktam napozni... de engem nagyon hamar megfog a nap :( Elég elmennem a boltba.
2015. jún. 17. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
én is nagyon hamar barnulok, ez ellen nem tudsz mit tenni. én megszoktam, nem érdekel. mondjuk ruha alatt tiszta fehér vagyok.
2015. jún. 17. 20:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Engem sem igazán a testem színe zavar, hanem az arcom, kezem stb... de majd kitalálok valamit.
2015. jún. 18. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!