Hogy vegyem ra hogy elhivjon? Kerlek olvassatok vegig.
Figyelt kérdés
Szoval van egy fiu akit nem olyan reg ismerek, korulbelul 2 honapja. En 15 vagyok o meg 17. Nagyon tetszik meg szoktunk beszelni is. De nem tudom eldonteni hogy en is tetszek-e neki. Volt olyan hogy kerdezte viccbol miert vagyok ilyen en erre azt mondtam viccbol h milyen? kedves, aranyos, cuki, vicces? Erre azt mondja mindegyik a vicces kivetelevel aztan kesobb mondta, hogy na jo az is😉 Ebbol nekem az jon le hogy tetszem neki, meg meg sokat szoktunk beszelni. Nem tudom viszont hogy erjem el hogy elhivjon. Legyszi segitsetek!2015. júl. 5. 17:34
1/1 anonim válasza:
hidd el, ha igazi lány/"nő" vagy, ki tudod taktikázni :D kezdd el valamikor szép lassan arra terelni a témát hogy gyakran unatkozol, otthon, egyedül, elmennél ide-oda de nincs kivel, és ha arra nem harap rá, hát akkor az egy elég egyértelmű jel..:\ sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!